Maminka.czRodina

Cestování je kořením rodinného života

Reklama 19.  5.  2014
Léto se blíží a radostným očekáváním cestovních zážitků žije už celá rodina. Děti dotírají s dotazy, kdy už se pojedete na dovolenou a vy vnímáte jen ten shon, který vás ještě čeká, než opravdu vyrazíte. A pak to nastane, odcestujete a jste tak uštvaná, že si odpočinek začnete užívat až těsně před návratem domů... Dovolená je pryč a energie nikde.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Co takhle zkrátit všem čekání a dopřát sobě i rodince adrenalin z cestování a přísun nových zážitků už teď. Letní dovolenou si pak vychutnáte bezezbytku celou. A nemusí hned jít o Provence nebo Thajsko. Stačí prodloužený víkend s příjemným programem v Čechách nebo v blízkém zahraničí a uvidíte, jakým životabudičem takový pobyt je. Procházky přírodou, historické památky, atrakce pro děti, dobré jídlo... Na letní dovolenou pak odjedete natěšená, vypnete hned po zaklapnutí domovních dveří a dokážete prožít intenzitu každého momentu, který vám cestování přinese. Přesně o tom má dovolená být. A není řeč jen o té hlavní, letní u moře. Jakýkoli výlet, cesta nebo pobyt dokáže oživit rodinnou pohodu a zintenzivnit vztahy díky společně získaným novým zkušenostem. Každý kout světa si totiž žije svým tempem a životem, který je jiný než ten, ze kterého přijíždíte. Pohltí vás a nabije energií na dlouhou dobu.

Objevujte krásy Čech i blízkého zahraničí

Výlety po Čechách mají výhodu v jednoduché dostupnosti, tudíž na ně stačí víkend nebo jeho prodloužená varianta. Pokud vás ale více lákají vzdálenější destinace, už by to chtělo nějaký ten den navíc, abyste si pobyt opravdu užili a nestrávili většinu času cestou tam a zpět. Na relaxační, aktivní nebo kombinované pobyty najdeme celou řadu upoutávek. Příjemné skloubení kvality a dostupné ceny nabízí například společnost Tchibo, která kromě kávy a spotřebního zboží nabízí zážitkové a pobytové zájezdy prostřednictvím e-shopu www.tchibo.cz, v záložce Cestování.

Ve čtyř či pětihvězdičkových hotelech se odpočívá velmi příjemně kdekoliv, ať už v České republice nebo v zahraničí. A právě na tento typ hotelů se Tchibo přes svého partnera pro cestovní ruch, renomovanou mezinárodní cestovní kancelář Eurotours, zaměřuje. Z aktuální nabídky vyberme například okouzlující místo ve výběžcích alpského pohoří Nízké Taury, v zeleném srdci Rakouska, kde leží Austria Trend Hotel Lambrechterhof. Toto poklidné místo ve Štýrsku zabaví celou rodinu a okouzlí vás bohatou nabídkou pro volný čas. Každý si zde najde něco podle své chuti. Od golfu přes jízdu na kole a nordickou turistiku až po letní sáňkování. Cena 5399 Kč zahrnuje pět nocí s polopenzí v tomto čtyřhvězdičkovém hotelu a navíc masáž a turistický výlet plný zážitků.

Pobyt zde vám nechá rychle zapomenout na horečný shon všedního dne. Spolehlivě se všem zúčastněným postará o dobrou náladu i nové zážitky.

Témata: Rodina