Maminka.czBatole

Chlapeček nebo holčička: Kdo vyhraje letošní Zlatíčka? Ještě stále můžete přihlásit svoji fotku

redakce 28.  9.  2016
Ve hře je stále třicet tisíc korun a nejen to. Řeč je o soutěži Zlatíčka 2016, kromě hlavní ceny jsou připraveny odměny pro celkem patnáct soutěžících. Hraje se o desítky tisíc korun, ale také o telefon či dětskou autosedačku. Hlasování už sice začalo, ale ještě stále máte šanci přihlásit své dítě a celou soutěž vyhrát.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Víte, že posledních několik ročníků soutěže Zlatíčka vyhrály na plné čáře holčičky? Namátkou Klaudinka, Verunka nebo Stefanie. Kluci vyhráli pouze v letech 2009 a 2010. Ale nic není ztraceno a letos to možná právě váš syn zlomí!

Tedy, pokud ho přihlásíte. Kromě toho, že se bude vaše dítě honosit titulem Zlatíčko, tak může vyhrát i hlavní cenu a to je 30 000 korun. Odměna je ale připravena i pro další soutěžící na prvních patnácti místech. Přihlašovat se můžete ZDE.

Takže neváhejte, prolistujte rodinná alba a přihlaste se! Čas máte až do 10. října. Ale příliš dlouho neotálejte! 26. září začalo internetové hlasování. Pokud se přihlásíte do té doby, neuniknou vám žádné případné hlasy.

Co můžete vyhrát?

1. cena: Ten, kdo získá nejvíce SMS hlasů ve finále, se bude moci pyšnit titulem Zlatíčko 2016. Mimo to vyhraje peněžní částku 30 000 korun. Na okamžik zažije slávu reflektorů, a to při fotografování pro časopis Blesk pro ženy.

2. cena: Druhý v pořadí získá peněžní odměnu 15 000 korun.

3. cena: Třetí v pořadí získá peněžní odměnu 5 000 korun.

4. cena: Čtvrtý v pořadí získá peněžní odměnu 3 000 korun.

5. cena: Pátý v pořadí získá peněžní odměnu 2 000 korun.

6. - 15. cena: Soutěžící, kteří se umístí na šestém až patnáctém místě vyhrají autosedačku Chicco.

Klepněte pro větší obrázek

 

Ještě stále můžete přihlásit své dítko do soutěže Zlatíčka 2016
Témata: Děti, Předškolák, Batole, Miminko, Soutěže, léto, Chlapec, Rodinná alba, SMS, Holčička, Muž, Autosedačka, Chlapeček, Štefan, Hlasování, Let, KDO, Výhra, Internetové hlasování, Chlap, Blesk pro ženy