Maminka.czChování a vztahy

Horoskop na březen 2013

Irena Forejtová 1.  3.  2013
Horoskop na březen 2013
Co vás čeká a nemine? Hvězdy vám poradí a pokud se jich neumíte zeptat, stačí si přečíst náš článek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Beran (21. 3.–20. 4.)

Pro všechny duševně pracující Berany začínají skvělé dny projasněné jarním sluncem. Stihnete mnohem více než jindy, hlavně díky přílivu nové energie, a tak všichni v práci i doma ocení vaši snahu a činorodost. Hnacím motorem je pohyb, kterému jste konečně přišli na chuť. Pro klid v rodině byste do vašich aktivit měli zapojit i ostatní. Chybět vám může jedině domácí miláček, tak proč si nějakého nepořídit právě teď.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Hned první jarní dny budete mít příležitost předvést své schopnosti v co nejlepším světle. Váš nadřízený vám zřejmě svěří úkol, na který již dlouho čekáte. Proto neváhejte, přestaňte o sobě pochybovat a bez váhání nabízenou práci přijměte. Ale nečekejte okamžitě vděk nebo finanční ocenění, však se brzy dočkáte a výsledek bude stát opravdu za to. Ani v partnerském vztahu nepůjde všechno hladce, hádka nic nevyřeší a jen se budete oba trápit.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Jarní únava na vás dolehne v plném rozsahu. Budete se cítit vyčerpaně, proto se vyhýbejte práci vyžadující logický úsudek. Vyhýbejte se také důležitým rozhovorům, protože soustředění a myšlení vám moc nepůjde. Raději si najděte tichý koutek na relaxaci někde o samotě. Také nezapomínejte na partnera, který vaši podporu potřebuje víc než kdy jindy. Oba potřebujete „vypnout“, proto dojde na drobná nedorozumění, která však váš vztah neohrozí. Společné aktivity v přírodě vše napraví.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Na začátku měsíce vám životní elán pomůže čelit novým náročným úkolům. Pokud však budete čekat, že vám každý vyjde vstříc, můžete se velmi rychle přepočítat. Se závistí ostatních musíte počítat a zvlášť když se jedná o peníze. Přijdete k nim sice velmi rychle, ale stejně rychle se i rozkutálí. Takže na konec vám nebude co závidět. A doma? Tam budete perlit tak, že partnera zesměšníte a on se urazí. Jeho pošramocené ego pohladí pozvání na společnou večeři, kterou si oba užijete.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Začátek jara vám přinese velkou chuť do života a zlepší finanční portfolio. V tomto období získá na hodnotě všechno, co vlastníte, včetně výhodného zhodnocení úspor. S dětmi nebo s rodiči se připravte na menší neshody, neboť někdo z nich rušivě zasáhne do vaší práce. Nepříjemné povinnosti zvládnete jenom tak, že oddělíte důležité od nedůležitého a pak vám zbude čas i na relaxaci. Naskytne se i výhodná příležitost ke koupi letní dovolené.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Nespoléhejte se stále na podporu svého okolí, abyste nebyli pak zklamáni. Z některých věcí se prostě musíte dostat sami. Za všech okolností si zachovejte chladnou hlavu a dobrou náladu. Pomůže vám okolní dění a nebývalý ruch, což vás vyburcuje k originálním nápadům. Projevíte se jako neúnavný organizátor a váš razantní přístup strhne i okolí. Jako mávnutím jarního proutku se proměníte v nevyčerpatelnou studnou nápadů a humoru, a na nepříjemnosti si ani nevzpomenete.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Díky své laskavosti, toleranci a klidné povaze urovnáte závažný pracovní spor, vyřešíte domácí neshody a spřátelíte se s kdekým. Jediná oblast, kde neuspějete je sport, který vám více vezme než dá. Proto zvolte pomalejší tempo a vyhněte se fyzicky náročným činnostem. Bezpečnější bude vydat se na procházku či lehkou turistiku s rodinou, dětmi a přáteli. Někteří z nich vám připraví zajímavé překvapení. A co to bude? Něco, co si budete pamatovat po celý život.

Štír (24. 10.–22. 11.)

V novém měsíci by se vám mělo dařit až na nějaké maličkosti vcelku dobře. Nic však nepodceňujte, zejména zdravotní potíže a partnerské neshody. Můžete samozřejmě ovlivnit cokoliv, buďte však připraveni i na méně příjemné situace. Naproti tomu, mnohé příjemné změny vám osud chystá v zaměstnání, kde znovu získáte ztracené postavení. Důležité schůzky a rozhodnutí byste měli přesunout až na začátek dubna.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Dořešte neodkladné záležitosti, udělejte si ve věcech jasno a pořádek a nepodceňujte ani zdánlivé pracovní maličkosti. Zřejmě se vám sesype na hlavu všechno, co jste přecenili či podcenili v posledních dnech. Vyhrocené situace vás budou provázet až do poloviny měsíce, kdy si konečně budete moci vydechnout. Příjemně prožité Velikonoce budou zaslouženou náplastí na bolístky všeho druhu včetně pošramoceného vztahu. Věřte, bude lépe.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Budete nekompromisně a rozhodně řešit určitý problém. Vaše rozhodnutí bude určitě správně, pokud se postavíte k dané věci zodpovědně. Na povinnosti se momentálně díváte svrchu, chcete něco více a především jinde. Změna místa vás však nemusí zbavit nepřátel. Měli byste se vydat do terénu a získávat nové kontakty. Všude budete mít otevřené dveře. Nepokazte si to arogantním vystupováním, okamžitě by se vám to vrátilo jako bumerang.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Váš smysl pro povinnost vás bude nutit podřídit své zájmy k zajištění existence a vyvinout mnoho sil k plnému nasazení. I když vše nebude probíhat zcela optimálně, klady by měly převážit. Buďte trpěliví a neusilujte o násilnou změnu. Boží mlýny totiž melou pomalu, ale přesně a nakonec se ukáže, kdo udělal chybu, za níž nyní platíte svým drahocenným časem. Dejte si pozor na nachlazení při jarní procházce, sluníčko je sice příjemné, ale v březnu ještě moc nehřeje. Jistější bude partnerova náruč.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Cítíte, že pokud nevyužijete šanci, která se vám nyní nabízí, budete později litovat. Zaktivizujte všechny své síly a zařiďte se podle toho. Během jara budete pod větším pracovním tlakem než obvykle, proto si dejte pozor, abyste zvládli tuto nepříjemnou situaci, která může mít na svědomí ochlazení rodinných či přátelských vztahů. Něco pozitivního v tomto měsíci přece jen bude, zlepší se stav vašeho konta, protože planety budou přát vašim finančním záležitostem.

Témata: Chování a vztahy, Určitý problém, Přátelský vztah, Jarní únava, Plné nasazení, Horoskop, Hnací motor, Březen, Originální nápad, Náročný úkol, Jarní slunce, Činorodost