Maminka.czŠkolák

Horoskop na leden 2012

Irena Forejtová 2.  1.  2012
Horoskop na leden 2012
Co vás čeká a nemine? Hvězdy vám poradí a pokud se jich neumíte zeptat, stačí si přečíst náš článek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Beran ( 21.3. - 20.4. )

Intriky a pomluvy vás budou provázet tam, kde byste to nejméně čekali. Fakta vám uškodit nemohou a domněnky se nepotvrdí, takže taktika on po vás kamenem, vy po něm chlebem vyrazí nepřátelům zbraně z rukou a bude klid. Ostatně, když vyklidíte na čas pole a odjedete na hory, na všechno se zapomene.

Podpora rodiny bude důležitá, proto se pečlivě věnujte domácím povinnostem a svoje hobby na chvíli nechte v ústraní.

Býk ( 21.4. - 21.5. )

Po shonu koncem roku si zasloužíte trochu soukromí a radosti. Přečtěte si konečně knihu, která vám od vánoc leží na nočním stolku nebo zajděte s kamarádkou na kávu.

Pokud přemýšlíte o doplnění vzdělání či jazykovém kurzu, neodkládejte to. Už brzy dostanete možnost si slušně přivydělat a vyřešit vaši finanční situaci a právě odborný kurz se vám bude hodit. Nepřehlédněte velmi zajímavého člověka ve vašem okolí, kterého můžete potkat v divadle nebo na koncertě.

Blíženci ( 22.5. - 21.6. )

Na nedostatek dojmů si v prvních pracovních dnech určitě nebudete moci stěžovat. Navenek působíte velmi nepřístupně a v nitru se trápíte. Snažte se vidět své problémy ve správném světle a pečlivě plňte všechny své pracovní povinnosti, aby vám nebylo co vytknout. Malichernosti zahoďte za hlavu a buďte štědří vůči svým blízkým. Pokud podnikáte, úspěch by vás neměl minout, jen respektujte názor svého partnera.

Rak ( 22.6. - 22.7. )

Váš zdravotní stav se výrazně vylepší a vše bude probíhat bez větších potíží. Dokonce i vaše ratolesti vám udělají radost. S partnerem proberte všechny důležité záležitosti a hlavně mu věnujte více času. Neuškodí, pokud si společně dáte i sklenku dobrého vínka. Poslední dny si nenechte nikým otrávit život, i za cenu, že vyvoláte menší nepříjemnost. Ve svých slovech a skutcích buďte důslední. Soustřeďte se především na svůj soukromý a pracovní život.

Lev ( 23.7. - 22.8. )

Nespokojenost se všemi a se vším pramení z celkové situace a z toho, že partner věnuje více času práci než vám. Finanční situace rodiny není příliš růžová, proto zatněte zuby a vydržte. Změňte účes a usmějte se na něho sotva vejde do dveří. Proměna přispěje k tomu, že si zvednete sebevědomí a získáte zpět to nejcennější – klid v rodině. Na řeči okolí neberte ohledy, závistivci se najdou vždy a všude.

Panna ( 23.8. - 22.9. )

V debatách s partnerem nepřehánějte. Vzpomeňte si na tvrzení, že kdyby byli muži spokojeni sami se sebou, byli by spokojeni i se svými ženami a naopak. Možná byste si měli uvědomit, že váš partner je dospělý a svéprávný člověk. Vaše špatná nálada nepramení ze vztahu, který je docela v pořádku, ale z nedostatku pohybu a neschopnosti správně se odreagovat. Pokud s tím něco uděláte, přístup okolí se k vám nezmění.

Váhy ( 23.9. - 23.10. )

Peníze a práce nejsou všechno. Vyjděte si do přírody, těšte se z maličkostí a svět se vám bude zdát mnohem příjemnější. V práci aktivitu nepřehánějte a určitě odmítněte přesčas o víkendu. Ten je od toho, abyste si odpočinuli. Kdy jste byli naposledy na plese nebo v divadle? Není divu, že už si ani nevzpomenete, neboť máte ambice se zařadit mezi workholiky. Manžel, děti i pes vás potřebují a zdraví máte také jen jedno.

ČTĚTE TAKÉ: Jak to vidí astrolog: Rok 2012

Štír ( 24.10. - 22.11. )

V lásce budete mít období pohody a porozumění, proto zbytečně nepokoušejte osud nedomyšlenými kroky. Rozmarné utrácení může rozvířit klidnou hladinu domácího rozpočtu, který je vcelku v normě. Po zdravotní stránce jste na tom výborně, ale v polovině měsíce se začnou ozývat "staré rány", které naruší koncentraci. Pokud neovládnete negativní pocity, můžete se dostat do problémů. Hlavně za volantem se soustředění vyplatí, nechcete přece mít oplétačky s rozbitým autem a pojišťovnou?

Střelec ( 23.11. - 21.12. )

Máte před sebou harmonické a krásné dny, které byste měli co nejlépe využít. Možná se pustíte i do zkrášlování vašeho domova. V práci se vám bude dařit tak, jako nikdy, avšak pozor. Zamilovat se do nesprávné osoby se nedoporučuje. Nehrozí sice žádná morální újma, ale vztah se před okolím dlouho neutají a teprve pak bude zle. Stejně tak držte svůj mlsný jazýček na uzdě, jinak určitě nějaké to kilo přiberete.

Kozoroh ( 22.12. - 20.1. )

Emoce, střídání nálad, smutek i smích vás bude provázet první a poslední lednový týden. Změna životního stylu s vámi pěkně zamává, ale zanedlouho si zvyknete a budete se divit, že jste na to nepřišli již dříve. V zaměstnání máte pevnou pozici, proto se místo práce stane vaší prioritou rodina a dokonce začnete vnímat smysl dobrých mezilidských vztahů. Sousedé se budou divit jak se škarohlíd proměnil v příjemného člověka.

Vodnář ( 21.1. - 20.2. )

První měsíc tohoto roku je pro Vodnáře zásadní co se týká financí a investování. Proto je nutné se udržet v plné duševní kondici, protože jinak proděláte kalhoty. Každý výdaj pečlivě kontrolujte a hlavně, nenechte se opít rohlíkem. Důležité smlouvy raději konzultujte s právníkem. Přes všechny útrapy a starosti vás dobrá nálada neopustí, neboť láska i hory přenáší, a je jedno jestli je partnerská, léty prověřená, zbrusu nová anebo vám projeví náklonnost potomci.

Ryby ( 21.2. - 20.3. )

V novém roce se pořádně rozběhnete a naberete dech jak už dlouho ne. Jen dejte pozor na nerovný terén a srážku s méně chápavými lidmi. Oboje vám vezme chuť a ubere potřebné síly. Pořádně se vyspěte a hned bude lépe. Nevyjasněné problémy řešte hned a raději mezi čtyřma očima, a pokud tápete a máte pocit, že žádné nejsou, promluvte si s partnerem. Nejenže vám hodí pomocné lano, ale část úkolů převezme na svá mužná bedra.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Předškolák, Novorozenec, Batole, Školák, Kojenec, Chování a vztahy, Jazýček, Horoskop, Mlsný jazýček, Nerovný terén, Led, Investování