Maminka.czChování a vztahy

Horoskop na listopad 2012

Irena Forejtová 1.  11.  2012
Co vás čeká a nemine? Hvězdy vám poradí a pokud se jich neumíte zeptat, stačí si přečíst náš článek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Beran (21. 3.-20. 4.)

Dotáhněte všechny detaily související s dědictvím, nebo majetkem, který nepatří jen vám. V poslední listopadové dekádě vás začnou postupně zaměstnávat i jiné než movité věci, neboť podvědomí vás nasměruje k boji s nějakou nemocí, zlozvykem, případně s někým, kdo vám nepřeje, nebo něčím negativním, co vám v poslední době způsobovalo problémy. Celý měsíc se ponese v duchu odvážných osobních rozhodnutí a upevnění zdraví, což se projeví i v nárůstu sexuální energie.

Býk (21. 4.-21. 5.)

Stále pro vás platí, že na procházce v přírodě se cítíte nejlépe, ale nějak vám nezbývá čas. Co takhle nepomohlo by vystěhovat rotoped alespoň na balkón a šlápnout na pár minut do pedálů? Co je pro vás důležité a co ne, se nedá říci o lidech ve vašem okolí. Záleží je na vás, s kterými chcete trávit svůj drahocenný čas. Duševní nevyrovnanost se odrazí i v práci, která nepřinese velké potěšení, proto k ní přistupujete chladně a bez zájmu. Uvažujte o změně nebo si v sobě udělejte pořádek, ať se koncem roku nesesypete.


Podívejte se na slavné osobnosti, které se narodily ve znamení štíra.

Blíženci (22. 5.-21. 6.)

Vznášíte se kdesi v oblacích a přitom sami nevíte, co vlastně chcete. Být sami nebo raději ve dvou? Partnerství není papír, který odhodíte do koše, proto se k protějšku nemůžete chovat jednou láskyplně a podruhé zas dávat najevo, že jaksi překáží. Co vám říkají pojmy jako je trpělivost, úcta k druhému a kompromis? Pokud nic, sbalte kufry a ihned odkráčejte středem, pokud se vám konečně rozsvítí, máte šanci srovnat svůj život do normálních kolejí.

Rak (22. 6.-22. 7)

I když to bude tentokrát těžší, nenechte se vyvést z míry tím, co se děje okolo vás. Je to jediný způsob, jak předejdete depresím. Podstatné pro vás bude zabývat se péčí o vlastní duši, utřídit si myšlenky a zůstat sama sebou. Máte před sebou posledních pár týdnů v roce, které budou bohaté na city, a proto musíte najít vnitřní sílu a sebejistotu, abyste neopakovali stejné chyby z minulosti. Zbavte se tedy všech pochybností, předsudků a deprimujících vztahů - lepší časy jsou na cestě.

Lev (23. 7.-22. 8.)

Nervozita a vnitřní neklid budou příčinou neshod se staršími osobami. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se odcizit těm, kteří se na vás vždy spoléhali. Zaměřte se na důležité věci, které jste v uplynulém období rozpracovali. Nyní je skutečně nejvyšší čas dotáhnout alespoň některé z nich do konce. Nejsou však přitom vyloučeny konflikty. V žádném případě se nedejte vyprovokovat. Výbornou zbraní je úsměv, dobrá nálada a humor. Co se vztahů týče, na partnera se můžete spolehnout.

Panna (23. 8.-22. 9.)

Ve vašem okolí to začne vřít, v dobrém i v tom horším. Hned zpočátku měsíce pocítíte účinky pozitivních změn, které se v rodině udály. Měli byste pociťovat víc lásky, citu a harmonie než dosud. Samozřejmě, že proměna bude fungovat jen když i vy budete mít snahu přispět k dobré náladě. Brzdit vás může jedině zdraví, které do kondice dostanete přírodními prostředky a homeopatií a osoby, s nimiž si už dávno nemáte co říci, a jen vás okrádají o čas.

Váhy (23. 9.-23. 10.)

Dolehla na vás pochmurná nálada a spekulujete celé dny, jak se dostat z nepříjemné situace, do které jste se dostali ani ne tak vlastní vinou? Nechte věci plynout, vše vyřeší čas ve váš prospěch bez toho, že nadarmo vyčerpáte zbytek sil. Pokud pocítíte únavu, raději klidně relaxujte, odpočiňte si, a nedokazujte si nemožné. Bez umytých oken se dá přece také žít. A jestli vás mají doma rádi, překvapí vás ti, se kterými většinou ani nepočítáte.

Štír (24. 10.-22. 11.)

Můžete se dostat do několika nepříjemných situací, ale při vašich schopnostech je dokážete hravě zvládnout. Budete však potřebovat pevné nervy, zvláště pokud nenajdete klid ani v rodině, která (nebojte si to přiznat) není právě v nejlepší kondici. Proto zkuste najít odvahu a uprostřed měsíce se pokuste přetnout ten problémový uzel. Sice to bude od vás vyžadovat pohotovou reakci a ochotu začít nanovo bez jakýchkoliv předsudků a nostalgie, ale dosáhnete klidu a spokojenosti, což je po zdraví tou největší devizou.

Střelec (23. 11.-21. 12.)

Očekáváte příliš mnoho za to málo, co dáváte okolí. Proto se nedivte, že bude listopad plný překvapení, která vám nedovolí ani se nadechnout. Než se pustíte do ofenzívy snažte se nejdříve posbírat všechny potřebné argumenty a až pak s nimi vyjděte na veřejnost. Předčasný zásah by ani vám, ani věci nijak nepomohl. I když budete mít starosti sami se sebou, nervozitu partnera se pokuste přijmout s pochopením.

Kozoroh (22. 12.-20. 1.)

V poslední době to máte v životě velmi pestré, a ani listopad nebude výjimkou. Potěšující bude pro vás setkání s někým, kdo vám již delší dobu není lhostejný (a nemusí zůstat pouze jen u setkání). Rozhodnutí, které zvolíte, se ukáže jako zásah do černého. Navíc se budete cítit výborně a získáte tak větší sebevědomí. Můžete však zazářit i na pracovním poli, kde vás čeká netradiční odměna. Finanční situace se stabilizuje.

Vodnář (21. 1.-20. 2.)

Dopustili jste se nějakých chyb? Začnete je urychleně napravovat a nezapomeňte dávat pozor na to, co a komu řeknete. Aby toho nebylo málo, někdo z rodiny zaviní ztrátu, proto se nespoléhejte na slovní příslib a nepodceňujte písemné potvrzení. Pokud budete chtít vypadat jako lidumil může se lehce stát, že do nového roku vykročíte s hlavou plnou starostí. Koncem měsíce se situace trošku zklidní, doma si všechno vyjasníte a naplánujete si pěknou zimní dovolenou. Tak se těšte a hlavu vzhůru!

Ryby (21. 2.-20. 3.)

Série neúspěšných kroků v tomto roce skončí jak mávnutí kouzelným proutkem. Bez obtíží naplníte čínské moudro o listech, které se bez větru nehýbou. Nebude vám totiž chybět fantazie a ani energie. Postačí malé úpravy vašich plánů a můžete je začít realizovat. Na jedno ale si však dejte pozor: patříte-li mezi workholiky, nečekejte jakékoli oživení v citové oblast, kde jak známo, nedostatek času a vzájemné tolerance dokáží zabít i tu největší lásku.

Témata: Chování a vztahy, Uzel, Lis, Celý měsíc, List, Horoskop, Zbytek sil