Maminka.czTěhotenství

Horoskop na prosinec 2011

Irena Forejtová 1.  12.  2011
Horoskop na prosinec 2011
Co vás čeká a nemine v měsíci prosinci? Hvězdy vám poradí a pokud se jich neumíte zeptat, stačí si přečíst náš článek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Beran (21.3. - 20.4.)

Na firemním večírku se trochu kontrolujte, abyste nepřišli o srdce nebo ještě hůř, o dobrou pověst. Oboje vám jen přinese komplikace do budoucna, a pokud se vám do společnosti nechce, raději tam nechoďte. S vánočními povinnostmi si hlavu moc nelámejte, jednoduše doma vyhlašte sanitární týden, a zatímco rodina bude uklízet, upečte drobné cukroví a vymyslete neobvyklé menu pro štědrovečerní večeři. Konec roku prožijete v pohodě a klidu.

Býk (21.4. - 21.5.)

Cítíte se mizerně po všech stránkách? Není divu, když se snažíte odvést spoustu práce a peněženka i konto přesto téměř zejí prázdnotou. Chce to začít systematicky jednat, zvlášť se zamyslete nad nákupem potravin, jestli rodinu příliš nerozmazlujete předraženými dobrůtkami. I když se blíží svátky, dejte najevo svoji bojovnost a nenechte se vydírat. Nakonec všichni uznají, že máte pravdu a situace se zklidní, jak v rodině tak i v zaměstnání.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Jak řeknete, tak také udělejte, a nenechte se zviklat nikým a ničím. Máte čas rozplánován do posledního detailu a energie z vás jen srší. Proto využijte ideální období pro dokončení všech úkolů, které jste si stanovili splnit. Sílu načerpáte mezi nejbližšími, s nimiž si užijete spoustu rodinné pohody již od adventu. Jediné, co vám zkříží plány bude rodinný mazlíček, ale zato poznáte, kam až může sahat zvířecí láska.

Rak (22.6. - 22.7.)

Využijte své osobní kouzlo a to, co jste si předsevzali, se vám brzy splní. Snažte se přitom vyvarovat stresu a špatné nálady. Pokud snad budete mít pocit, že ne všechno pokračuje podle vašich představ, mlčte a raději nereagujte. Závěr roku bude velmi úspěšný, a dokonce budete mít úspěch s nápadem, který zpočátku vypadá naprosto šíleně. Doma si moc neodpočinete, proto rodinná výprava na hory je tím nejlepším, co pro své zdraví můžete ještě letos udělat.

Lev (23.7. - 22.8.)

I vy už pomalu přemýšlíte na Vánoce i vaše nálada tomu odpovídá. Mezitím absolvujete pár příjemných posezení s přáteli a těšíte se i na předvánoční nákupy s rodinou. To jsou pro vás nejkrásnější chvíle v nichž prožijete dny plné lásky a možná vás váš partner mile překvapí ještě dříve než rozsvítíte vánoční stromek. Měla byste si zvyknout, že jak řekne, tak i udělá a oplácet mu stejnou mincí. Váš vztah to jen posílí.

Panna (23.8. - 22.9.)

Je velká pravděpodobnost, že společensky potvrdíte svůj status a uznají vás i renomované firmy. Přesto vás uprostřed měsíce čeká konfrontace s něčím nepříjemným, ale neobávejte se, prožijete to! Řekněte si: co mě nepoloží, to mě zocelí! Pokud vám bude nabídnut malý kšeftík na přilepšení, neváhejte ani chvíli, přijdou i další. Narození v první polovině znamení dosáhnou cokoliv, co si umanou, neboť v popředí bude jejich nebojácnost. Poslední dny v roce budou vhodné pro závažná rozhodnutí, podpisy smluv a plány do budoucna.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Většina říjnových Vah vstoupí do příznivého období vitality, pevného zdraví a nových koncepcí do budoucna; své zájmy dokáží nejen deklarovat, ale i prosadit. Je však třeba si dát pozor na jazyk, co kde řeknete! Zářijové Váhy- zejména v druhé polovině měsíce – by se měly šetřit a vyhýbat se konfrontacím, utrácení a všemu neobvyklému (jídlu, zvyklostem i událostem). V zásadě však budete excelovat; máte šanci zdvojnásobit svůj majetek, postoupit na vyšší post anebo vyhrát slušnou sumu.

ČTĚTE TAKÉ: Soutěž: Kniha na podzim – Kouzelná lampa

Štír (24.10. - 22.11.)

Tento měsíc - na rozdíl od toho předchozího - byste se měli držet při zemi. Je proto vhodné si rozvrhnout fyzické síly, ale pálit vám to bude skoro dokonale. V partnerských vztazích to však bezproblémové nebude; k hádkám může přijít i v trvalých partnerstvích, ve kterých již před lety skončil boj o kompetence. Klid a jistotu mohou čekat jen vstřícnější Štíři, kteří koncem roku prožijí vášnivou noc, na níž budou vzpomínat do konce života.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Do desátého prosince to bude takové nemastné-neslané, pak se situace obrátí, kdy dostanete příležitost ukázat, co ve vás je. V zaměstnání prosadíte své řešení, možná vás nemine odměna či povýšení, ale jen budete-li schopni rychle reagovat a zároveň i trochu riskovat. Zběsilé tempo vás však připraví o elán, nebudete schopni se jednoznačně vyjádřit, což povede ke zbytečným hádkám kvůli maličkostem, a k tomu ještě koupíte něco, co vůbec nepotřebujete.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Skoro celý měsíc je pro většinu znamení nepříznivý, namístě je oddechové tempo. Pokud však dokážete reálně zhodnotit situaci, vytěžíte i z těchto těžších dnů něco pozitivního. Před rázností však dejte přednost opatrnosti. Neměli byste investovat ve velkém, razantně se prosazovat v rodině i v zaměstnání. Raději dejte přednost samotě s pěknou knihou v ruce nebo při balení dárků rekapitulujte letošní rok a plánujte ten příští.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Tento měsíc bude náročnější než minulý a nejeden z Vodnářů přijde o něco, co teprve nedávno nabyl. Více to hrozí narozeným v únoru, ale ani ti ostatní nebudou nějakých ztrát ušetřeni. Možné jsou problémy s nadřízeným, se zdravím, s partnerem či s příslušníky rodiny. Nezůstanete v tom však sami, potkáte totiž spřízněnou dušičku, která se postará o vaše bolavé já, takže závěr roku už bude velmi klidný a pohodový.

[[http://www.maminka.cz/clanek/jen-pro-maminku/vanocni-atmosferu-snadno-navodite-adventni-vyzdobou-i-u-vas-doma|ČTĚTE TAKÉ: Vánoční atmosféru snadno navodíte adventní výzdobou i u vás doma

Ryby (21.2. - 20.3.)

Před vámi je několik nádherných dní - to nebývá každý měsíc! Některé Ryby navážou nový vztah, jiné ze svého kamarádství vytvoří trvalý svazek, další prožijí vzrušující a sladkou tajnou lásku. V závěru měsíce budou únorové Ryby silné v „kramflecích“, ty ostatní by měly přepnout na volnoběh. Moudré je nedávat si velké cíle a spokojit se i s malými úspěchy. Okolí vyjde rádo vstříc vašim reálným požadavkům, čekají vás nejen nové obchodní kontakty, ale i zasloužené zisky. Více už si ani přát snad nelze.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Předškolák, Novorozenec, Školák, Batole, Kojenec, Chování a vztahy, Vánoční stromek, Konec roku, Dobrůtka, Osobní kouzlo, Nejkrásnější chvíle, Konfrontace, Pevné zdraví, Rodinný mazlíček, Ideální období, Horoskop, Prosinec, Poslední detail