Maminka.czChování a vztahy

Horoskop na říjen 2012

Irena Forejtová 1.  10.  2012
Co vás čeká a nemine? Hvězdy vám poradí a pokud se jich neumíte zeptat, stačí si přečíst náš článek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Beran (21. 3.–20. 4.)

Můžete očekávat změnu k lepšímu, vaše znamení se drží docela dobře. V práci si nechte poradit, jsou kolem vás lidé, kteří vám nechtějí ublížit, právě naopak - dobře vám poradí. Nepřehlížejte takovou šanci. Uspokojení a odpočinek najdete v zálibách. Volný čas využijte čas na cestování a užívejte si chvíle oddechu. Partner volnější životní tempo ocení i za cenu menší finanční ztráty, která rodinný rozpočet nijak neohrozí.

Býk (21. 4.–21. 5.)

V práci se snažte vše dělat s rozvahou a v klidu. Čas pro vás hraje důležitou roli, některé věci jsou přímo závislé na vašem rozhodnutí, proto nezaváhejte, mohli byste přijít o velmi příjemnou šanci dělat přesně to, co vás baví. Popřemýšlejte nad tím, zda vám vyhovuje dosavadní životní styl. Možná by malá změna neuškodila. Pokud chcete působit přesvědčivě, musíte změnit vystupování, a to i doma, protože i děti vycítily, že vaše autorita rapidně klesá a mohly by situaci využít ve váš neprospěch.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Stále platí, že na procházce v přírodě se cítíte lépe než zavření někde v kanceláři nebo doma, kde není čas ani nálada si utřídit myšlenky a udělat si v sobě pořádek. Potřebujete si znovu seřadit životní priority a ujasnit si co je pro vás důležité a co ne, což se dá říci i o lidech z vašeho okolí. Zvažte, kteří působí pozitivně a zbavte se těch co vám energii spíš ubírají. V rodinných záležitostech vás čekají radostné události a někteří se mohou těšit i na přírůstek do rodiny.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Měli byste se smířit s tím, že tento měsíc vám kvůli maličkosti může uniknout nejedna naskytnutá příležitost. Realitu se totiž snažíte přetvořit podle svých snů, což nebude tak snadné. Úspěšní můžete být jen tehdy, když se budete chovat jako dobrý manažer, a ne jako snílek a idealista s větrem ve vlasech. Optimismus budete potřebovat více než sůl, a tak si v diáři udělejte poznámku, kdy si v posilovně vyčistíte hlavu a protáhnete tělo. Dobrá fyzička s pamětí souvisí.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Říjen vám bude svým tempem velmi vyhovovat. Bude významným měsícem jak z pracovního, tak z finančního a společenského hlediska. Nakonec se vám zúročí vaše tvrdá dřina, a i když se zřejmě nezastavíte, budete mít pocit, že to všechno má smysl. Jediné, co se vám může trochu vymykat z rukou, budou vaše vztahy. Nejen proto, že vám na ně nezbude mnoho času, ale i proto, že vám mohou přinést určité starosti. Zdravotně byste se měli cítit lépe než v předchozím období.

Panna (23.8.–22. 9.)

Stojíte na prahu nové etapy svého života, které se budou týkat vašich citů a vztahů. Říjen přinese nové seznámení a nové lásky, díky kterým bude stát za to opustit staré svazky, abyste konečně našli své štěstí a naplnili život podle vašich představ. Možná než osobního života se to ještě více vašich pracovních vztahů, kde budete mít opravdu vynikající příležitosti. Všechny kontakty, které nyní navážete, vám mohou výrazně usnadnit cestu za kariérou a uplatněním všech schopností. Díky své vynikající intuici se vyhnete případným omylům.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Připravte se na nedořešené resty z léta, takže se budete muset rychle vzpamatovat a pustit se do práce. Pokud vše zvládnete během října, budete mít do konce roku klid a vše se vrátí do zaběhnutých kolejí. Potrápit vás mohou i nějaké zdravotní potíže – záněty dýchacích cest a různé virové nákazy. Proto bude důležité, abyste nic nepodcenili a případně začínající chorobu včas vyleželi. Vyhýbejte se přelidněným místům a ke snídani se dopřejte kousek čerstvého pomeranče.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Neměli byste si dělat příliš těžkou hlavu se starostmi, které přinášejí všední dny. Zkuste si více užívat maličkosti a dopřejte si občas nějakou malou změnu životního rytmu. Třeba si čtěte v posteli nebo zajděte do kina. Na pracovním poli budete mít mnoho příležitostí dokázat, že víte a umíte, přiměřená odměna vás nemine. Některé otázky partnera vás přivedou do úzkých už začátkem měsíce. Měli byste jim věnovat náležitou pozornost, protože pro vás budou mít svůj význam.

Střelec (23.11.–21. 12.)

Pokud se rozhodnete začít něco nového, vhodným obdobím bude až konec měsíce. Neodmítejte rady přátel, i když se vám budou zdát trošku ulítlé, vyplatí se vám chvíli vydržet a nechat věci, ať pokračují vlastní setrvačností. Uprostřed měsíce budete mít o zábavu postaráno, neboť v partnerských a milostných záležitostech to bude přímo jiskřit. Někteří poznají, co je to láska na první pohled. Nevyhýbejte se společenským akcím, budete mít příležitost upoutat na sebe pozornost. Zdraví si tento měsíc více všímejte a dopřejte si i nějaký víkendový relax.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Vaše pracovní příležitosti, které se tento měsíc objeví si od vás vyžádají značnou dávku odvahy a sebevědomí, ale máte na to, takže se nedejte vyprovokovat. V lásce se ocitnete na prahu štěstí, protože protějšek bude naladěn na stejnou vlnu jako vy. Co se zdraví týče, dávejte pozor na infekční onemocnění, která sice nebudou nijak vážná, ale jak jistě víte, prevence je to nejlepší co můžete pro svůj organismus udělat.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Začátek posledního čtvrtletí je pro vás velmi důležitý. Právě on bude odrazovým můstkem, takže vše co začnete dělat, dělejte naplno. Zkuste se do nových úkolů zcela položit a nebojte se přijmout pomoc i od cizích lidí. Začněte na sobě poctivě pracovat, bylo by dobré rozšířit si jazykové znalosti a doplnit si vědomosti z oboru. Pokud se vám podaří vyřešit důležité věci, tak koncem měsíce bude vše v nejlepším pořádku a vy si budete moci oddechnout.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Nejraději byste zůstali v posteli a snili o nádherné dovolené, a zřejmě zjistíte, že na určité věci jste se dívali zcela jiným zorným úhlem. Je pravděpodobné, že budete muset změnit některé své názory, plány a postupy. Budete sice muset vynechat různé podružné aktivity, které vás zbytečně rozptylují a odvádějí od podstatných věcí, ale prospěje to tomu, že dokážete se vztyčenou hlavou začít znovu a jinak. Tak pevné nervy a s chutí do díla!

Témata: Chování a vztahy, Dobrá fyzička, Nový úkol, Snílek, Malá změna, Říjen, Životní tempo, Horoskop, Tvrdá dřina