Maminka.czPorod

Horoskop na únor 2012

Irena Forejtová 1.  2.  2012
Horoskop na únor 2012
Co přinese měsíc únor? Jaké změny vás čekají a na co si dát pozor? Poradí vám náš horoskop…

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Beran (21.3.–20.4.)

Konečně se v zaměstnání můžete pořádně blýsknout, kde vás uznají jako odbornici na slovo vzatou. Pokud se ucházíte o nové místo, uvedete se také velmi dobře. Dny budou pro vás vhodné ke změně životního stylu, navazování nových přátelství, pro váš rozlet a hlavně na zlepšení finanční situace. Zdraví vás trápit nebude, naopak svěžest a energie naplní dny radostí a činorodostí. Překvapit vás může jedině nějaký jev, který si nedokážete vysvětlit. Řešení ale nehledejte a vezměte to jako fakt.

Býk (21.4.–21.5.)

Budete kolem sebe šířit dobrou náladu a pohodu, sršíte samými vtipy a lichotkami, a dokonce i s lidmi, se kterými se dá vyjít jen těžko, najdete společnou notu. Jedině s partnerem si zřejmě neporozumíte. Jeho domýšlivost a nedostatek sebekritiky budou nepřekonatelnou překážkou pro navázání rozhovoru. K zachování klidu v rodině se zdržte arogantních výčitek, věnujte se dětem nebo si zalezte někam do koutka, o samotě si užívejte svobody a dělejte to co jindy s partnerem nemůžete.

Blíženci (22.5.–21.6.)

Hlavně vždy ke konci týdne vám může chybět pracovní nadšení, neboť nadřízení vám půjdou na nervy více než obvykle a ani ke svým kolegům, přátelům či sousedům nebudete dvakrát shovívaví. I v partnerském vztahu jsou možné určité problémy. Nevyvolávejte žádné scény a zachovejte si klid, stejně byste marnili čas nad věcmi, které nemůžete změnit. V polovině měsíce přijdete na to, v čem je „jádro pudla“, začnete jednat racionálně a dobrá nálada se vrátí jako mávnutím kouzelného proutku.

Rak (22.6.–22.7.)

Nejkratší měsíc v roce bude i váš nejslabší, planetární konstelace nebude přát partnerským vztahům, a obchodním a finančním záležitostem vůbec. Proto větší nákupy odložte na jindy, neriskujte za volantem a nikoho raději zbytečně nedrážděte. Jediné co vám bude sloužit je zdraví. Tělo bude fungovat jako hodinky a neuškodí mu ani menší prohřešky ve stravování. Pokud už delší dobu sbíráte odvahu k operačnímu zákroku, směle se vydejte do rukou lékařů. Rány se budou hojit rychle a bez komplikací.

ČTĚTE TAKÉ: Soutěž o kosmetiku Bio Ryor Care a knihy jde do finále!

Lev (23.7.–22.8.)

Měsíc bude úspěšný jen tehdy, pokud budete uvažovat a jednat s rozmyslem. Nikde a nikomu se nechlubte se, protože pýše předchází pád. Je totiž možné, že radost vám přinesou nečekané peníze, k nimž přijdete jak slepý k houslím, ale také je stejně rychle utratíte. Menší nepříjemnosti ve společnosti i rodině může způsobit váš nemístný humor. Raději se zdržte kanadských žertíků, neboť okolí nemusí vaše vtipy pochopit. Vyvarujte se posměšků vůči partnerovi, ošklivě by se vám to vrátilo a to byste nesli velmi špatně.

Panna (23.8.–22.9.)

Čas bude hlavním nepřítelem. Víkendy nejsou od toho, abyste doháněli to co přes týden nestihnete, ale abyste nabrali nové síly a dostali se do správných kolejí. Jste-li vyčerpaní zvládáte pracovní úkoly jen polovičatě a na stole se vám pak vrší spousta restů. Nechtělo by to systematicky vytřídit důležité od nedůležitého a začít jinak? Koncem měsíce se objeví někdo, kdo vás mimořádně potěší, a dočkáte se omluvy, kterou jste už ani nečekali.

Váhy (23.9.–23.10.)

Vypětí v práci se odrazí na vaší zhoršené kondici. Budete roztěkaní a budete muset vyvinout značné úsilí pro splnění svého cíle. S okolím jednejte opatrně, mohli byste proti sobě poštvat hordu závistivců, proti nimž je jedinou zbraní diplomacie a chladná hlava. Vyhýbejte se konfliktním lidem, těžké stravě, upřednostňujte ovoce, zeleninu a bylinkové nápoje. Užívejte vitamíny a posilujte imunitu. Věnujte se přátelům, partnerovi, dětem a zvelebování bytu.

Štír (24.10.–22.11.)

Rozhodnutí, které zvolíte, se ukáže jako zásah do černého. Nastává pro vás velmi perspektivní období a přitom nebude chybět ani určitá dávka tolerance, neboť budete mít tendenci přesouvat všechny důležité záležitosti na později. Tak neváhejte a konečně se už pusťte do plnění svých snů. Drobný zdravotní problém zvládnete i bez lékaře, ale nepodceňujte případné komplikace. Chronické potíže by vám mohly podrazit nohy přesně v době, kdy budete potřebovat mnoho sil.

Střelec (23.11.–21.12.)

Důležitá schůzka, která urychlí řešení vašich osobních zájmů je na obzoru. Přesvědčíte se, že i nepříliš konvenčním způsobem se dá někdy získat velmi mnoho, ale pozor na falešné naděje a lidí kteří nejsou takoví, jací se zdají být. Dařit se vám bude v lásce, dokonce je možné, že se ve vaší blízkosti objeví někdo, kdo vás už někdy velmi zajímal. Na cestách se mohou objevit potíže, nehoda, nepohodlí, ale třeba i bezohlední cestující.

Kozoroh (22.12.–20.1.)

Z vašeho okolí vám bude nejméně nakloněna vaše rodina. Uvědomte si, co je opravdu důležité a buďte obezřetní, neboť vaše vztahy ohrozí mnohé nástrahy. Stojí vám opravdu za to hájit pravdu za každou cenu nebo si zvedat sebevědomí zbytečnou tvrdohlavostí? Úsměv zmůže víc než impulzivní chování, ale budiž vám útěchou, že zloba k okolí nevychází přímo z vás, ale bude ji mít na svědomí známý, který je věčným stěžovatelem a ovlivní vás víc než byste si přáli.

Vodnář (21.1.–20.2.)

Vše bude tak, jak má být a velmi to prospěje vašemu zdraví a psychice. Dokonce vás nerozhodí ani nečekaná složenka, neboť se stavem bankovního konta budete nadmíru spokojeni. Přesto nepodléhejte iluzím o hodných lidech a výhodných reklamních nabídkách a se svým štěstím se nesvěřujte každému, kdo vám přijde do cesty. Váš klid hraničí až s flegmatismem, což může mít v budoucnu negativní dopad na kariéru či osobní život.

Ryby (21.2.–20.3.)

Budete dělat co můžete a přesto se nehnete z místa. Není to tím, že vás někdo využívá ke svému prospěchu? Buďte opatrní a zejména neznámé lidi si prověřujte, přece nemusíte zrazovat sami sebe nebo se pod cenou prodávat jen kvůli slušné odměně. Nevlídnost vnějšího světa nechte za prahem svého bytu a večery věnujte partnerovi, který vaše bolístky utržené během dne ochotně pofouká. Rodinný přístav je totiž vaší zásobárnou energie, bez něhož nebudete mít sílu čelit nátlaku okolí.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Předškolák, Novorozenec, Školák, Batole, Kojenec, Chování a vztahy, únor, Značné úsilí, Operační zákrok, Nové místo, Činorodost, Impulzívní chování, Žertík, Pudl, Pracovní úkol, Horoskop