Maminka.czChování a vztahy

Horoskop na únor 2014

Irena Forejtová 1.  2.  2014
Horoskop na únor 2014
Co vás čeká a nemine? Hvězdy vám poradí a pokud se jich neumíte zeptat, stačí si přečíst náš článek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Beran (21.3. - 20.4.)

Únorová nálada se bude rovnat stejně nostalgickému počasí, jaké ovládne předjarní čas. Myšlenky vám budou více bloudit v minulosti než je záhodno a vůbec se vám nebude chtít analyzovat realitu a nové příležitosti. Dokonce není vyloučeno, že přehodnocování starých vztahů vnese do vašeho citového života zmatek. Proto dejte pozor, aby toužení po časech minulých nepoškodilo váš stabilní partnerský vztah. A jak z toho ven? Dobrým lékem je pohyb, aktivita nebo třeba generální úklid.

Býk (21.4. - 21.5.)

Po předchozím měsíci, kdy vás přemáhal pocit únavy, nastává období kdy si opět dokážete dupnout. A proč nevyužít síly a energii k vymetení temných koutů v duši a rozjasnit si život činnostmi, které vás baví? K tomu najdete i odvahu pustit se do věcí, které již velmi dlouho odkládáte. V druhé půlce měsíce můžete čekat příjemné překvapení v soukromém životě. A pokud to nevyjde, prolistujte katalogy s módou a pořiďte si nové sako v pánském stylu. Je to hit letošního jara.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Berete si příliš povinností najednou a ještě chcete mít vše dokonalé a pod kontrolou. Není to však cesta k pohodě a vyrovnanosti, které vám poslední dobou chybí. Vyberte si jen to, co je pro vás opravdu důležité. Vaší prioritou by nyní měly být vztahy, rodina a zdraví, a až pak práce. Popřemýšlejte o tom jak odpočíváte a umíte to vůbec? Zejména si najděte čas na regeneraci těla i duše. Všechna péče o sebe sama se vám mnohonásobně vrátí a dojde i ke zlepšení všech vašich vztahů.

Rak (22.6. - 22.7.)

Berete si příliš povinností najednou a ještě chcete mít vše dokonalé a pod kontrolou. Není to však cesta k pohodě a vyrovnanosti, které vám poslední dobou chybí. Vyberte si jen to, co je pro vás opravdu důležité. Vaší prioritou by nyní měly být vztahy, rodina a zdraví, a až pak práce. Popřemýšlejte o tom jak odpočíváte a umíte to vůbec? Zejména si najděte čas na regeneraci těla i duše. Všechna péče o sebe sama se vám mnohonásobně vrátí a dojde i ke zlepšení všech vašich vztahů.

Lev (23.7. - 22.8.)

Stres, napětí a nervy na špagátku minulý měsíc přinesl nejednu nepříjemnost. Spor, který začal hned na prahu nového roku se vám v únoru podaří urovnat. Výt s vlky se vám tentokrát vyplatí, usmíření potěší obě strany, což není na škodu, neboť protějšek hraje ve vašem životě dost významnou roli. Jediné, co vás opravdu nebaví, jsou domácí práce. Je právě ten správný čas přehrát část úkolů na děti. Trpělivě jim vysvětlete k čemu je hadřík a sprej proti prachu.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Asi nemáte odvahu si přiznat, že se kvůli něčemu cítíte být trochu uražená. Jenže, proč se zabývat malichernostmi, když je důležitější budoucnost? Raději se dívejte dopředu, kde se rýsuje zlepšení finanční situace a uvědomte si, že se rozhodujete pouze sami za sebe. Nechte svým blízkým jejich vlastní prostor a právo na odlišné názory. Pokud si je vyslechnete, možná to změní váš pohled na svět a posunete se do jiné roviny. Držte se hesla "žij a nech žít.“

Panna (23.8. - 22.9.)

Originalita, panovačnost, ale i hysterie budou hlavními aktéry všech vašich únorových činností. Nápady se pohrnou samy od sebe, ale nebudete mít chuť je realizovat. Tendence je delegovat na jiné však postrádá logiku. Co máte v hlavě vy, jiný chápe po svém. Pak máte dvě možnosti, buď se realizace chopit nebo se užírat neschopností spolupracovníků. Duševní střety se projeví na zdraví. Bolení hlavy a žaludku budou zástupnými problémy za vlastní pohodlnost.

Štír (24.10. - 22.11.)

Únor bude začátkem vynikajícího měsíce, kterých je v roce jako šafránu. S energií a sebevědomím se pustíte do realizace snů, které ve vašem okolí vyvolají údiv a obdiv, ale i úsměv. Nemusíte se obávat potíží, či překážek - cokoliv si zamanete, toho i dosáhnete. Jen dbejte na to, abyste měli krytá záda. Posměváčkům brzy spadne brada a budou mít zájem s vámi spolupracovat. Proč ne? Vybírejte však jen ty spolehlivé a loajální.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Únor obdaří Střelce veselejší náladou. V prvních dnech se budete potýkat s nepříjemnou záležitostí, ale nablízku bude člověk, s jehož pomocí to vyřešíte. Uprostřed měsíce se pustíte do něčeho nového a budete úspěšnější než kdykoliv předtím. Jen ty finance ještě nebudou nic moc. Utrácení ve slevách udělalo pořádnou díru do rozpočtu! Ale stálo to za to, že? Když se budete snažit, do léta se váš účet v bance trochu vzpamatuje.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Rozbitá pračka, léto daleko, v bance vítr a děti přinesly mizerné vysvědčení? Nic horšího už naštěstí nehrozí. Depku zažeňte horkou bylinkovou koupelí, léto si připomeňte v solárku a nastolte doma přísnější režim. Vždyť děti jsou i partnerovy, tak ať se snaží, když se snažíte vydělat nějakou korunu navíc. Splátky se samy nezaplatí a řešit finance včas je pořád lepší než exekutor za dveřmi. Víc už opravdu dělat nemůžete.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

V tomto měsíci bude váš humor ve špičkové formě. Díky tomu se vám podaří urovnat pár starších konfliktů a hned se budete dívat na svět jinýma očima. Na závěr měsíce si nachystejte kufr, přijde šance trochu cestovat. Možná, že to geograficky nebude moc daleko od domova, přesto však objevíte zcela novou destinaci i přátele. Mladší Vodnářky dostanou jedinečnou šanci. – nabídku jedinečného obchodu, který slibuje výdělek na splnění dávného snu.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Dny poplynou jeden jako druhý, ale pro vás to nebude nuda ani pocit prázdnoty, spíše je budete vnímat jako příjemný pocit bezpečí. Cítíte, že váš život je ve vašich rukou a to je důvod ke spokojenosti. Klidné vody rozčeří zpráva z příbuzenstva, ale ani ta vás nevyvede z míry. Víte, co můžete čekat a dokážete si racionálně vysvětlit i to, co jiní nechápou. Jen nezapomeňte jít občas na čerstvý vzduch, ryba potřebuje kyslík i v zimě pod zamrzlou hladinou.

Témata: Chování a vztahy, únor, Hysterie, Horoskop, Minulý měsíc, Usmíření, Exekutor, Utrácení, Sako, Generální úklid, Protějšek, Temný kout, Příjemné překvapení, Příjemný pocit, Stabilní pár, Originalita