Maminka.czKojenec

Chutná svačinka na cesty

Reklama 18.  4.  2011
Pěkné počasí láká na rodinné výlety. Budou to nezapomenutelné chvíle společných zážitků a radovánek. Nenechte si je ujít!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Pokud máte doma miminko, určitě se nestačíte divit nad neuvěřitelnou rychlostí jeho vývoje. Už nikdy se nebude tak rychle měnit, jako během prvních měsíců svého života, proto je škoda každé promarněné chvilky, kdy se nemůžete svému děťátku věnovat, hrát si s ním a pozorovat ho při jeho počátečních zkušenostech s okolním světem.

Jeho úsměv Vám prozradí, že jste určitě udělala dobře, když jste vyrazili z pohodlí domova. Čerstvý vzduch a plno zážitků způsobí pořádný hlad, proto je dobré mít u sebe na výlety praktické balení již hotového Mlíčka s kaší, které je připravené k okamžitému krmení.

Mlíčko s kaší je široká řada hotových příkrmů připravených z výživného kojenecké mléka, které je zahuštěno dětskou kaší a dochucené ovocem nebo medem. Díky nové technologii je kaše dobře stravitelná, hedvábně jemná a přirozeně sladká i bez přidaného cukru. Nestlé Mlíčko s kaší dodá Vašemu děťátku spoustu energie a je navíc obohacené o důležité vitamíny, minerální látky, vápník, železo, zinek a jód.

Příprava pokrmu je velmi snadná a velice praktická především na cestách, procházkách či výletech. Stačí jen odstřihnout roh krabičky a obsah nalít do kojenecké lahvičky. Uvidíte, jak zasytí hladové bříško a dodá energii pro nové zážitky.

V jedné porci (1 krabička 250 ml) je přesně tolik energie a živin, že plně pokrývá jedno denní jídlo kojence až do jednoho roku života. Jedno balení Nestlé Mlíčka s kaší obsahuje porce dvě (2 x 250 ml), takže vystačí plně na 2 denní jídla Vašeho děťátka.

Více informací o kompletní řadě Nestlé Mlíčko s kaší najdete na www.kojeneckavyziva.cz nebo se informujte na bezplatné lince 800 135 135.

Témata: Děti, Výživa a stravování, Kojenec