Chytré hračky podporující dětskou fantazii a kreativitu

Reklama 8.  9.  2015
Hračky, které vaše dítě nejen zabaví, ale podpoří jejich fantazii a přispějí k rozvoji dětské kreativity. www.kidtown.cz

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Milé maminky,

existují hračky, které dítě pobaví a zabaví a pak ty, u nichž vidíte, jak se z něj stává malý stavitel a začíná snít o velkých věcech, aniž by ještě plně chápal svět kolem sebe. Když jsem před rokem zakládala prodejnu Kidtown,  hledala jsem na jedné straně možnost, kde se realizovat po mateřské a na druhé smysluplnou aktivitu, na kterou bych mohla být hrdá. K chytrým hračkám mě přivedl syn Adam. Viděla jsem, jak se začíná rozvíjet a jinak přemýšlet, když si rozbalí stavebnici Kapla. Pochopila jsem, že inteligentní hračky jsou klíčem k posílení jeho myšlení, k rozvoji jeho osobnosti, aniž by se přestal hrát. Dnes mám zkušenosti s celou plejádou inteligentních hraček, stavebnic a her a snažím se prodávat jen ty, které patří ke světové špičce.  

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Ráda bych vám představila tři hračky, ze kterých jsem nadšena nejen já, ale i syn Adam. První z nich je sada smyslových kostek Sensory Blocks. Skládá se z 16 dřevěných kostek, se čtyřmi různými náplněmi (voda, písek, korálky a plexisklo), ve čtyřech různých barvách a tvarech. Kromě klasického stavění si děti poznávají různé barvy, tvary a skupenství. Navíc ty korálkové chrastí a to je vážně baví.

Menší ségrou smyslových kostek jsou Rainbow blocks - kostky duhové. Jejich sada se skládá z 24 kostek různých tvarů s různobarevnými plexiskly. Tyto kostky jsou o něco menší a lehčí, než Sensory blocks, jsou tudíž jednoduše uchopitelné i maličkými ručičkami těch nejmenších dětí.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Oba sety mají profesionální atesty pro děti do 3 let, doporučený věk u sady  „Rainbow“ je 12 měsíců a více, a „Sensory“ 18 měsíců a více. Hračky se však hodí klidně i pro menší děti.

Trojici chytrých, smysly a vědomosti rozvíjejících hraček doplní Magnetické kuličky Shaw magnets. 100 různobarevných kuliček děti zabaví na opravdu dlouhou dobu. Tady jen pozor – kvůli menší velikosti a magnetům jsou kuličky určeny dětem od tří let věku.

Všechny tyto hračky můžete koupit na eshopu www.kidtown.cz.

Jana Vyhlídalová

majitelka Kidtown.cz