Co od kočárku požadují české maminky?

Reklama 20.  11.  2014
Je to s podivem, ale maminky na celém světě mají rozdílné požadavky na vlastnosti kočárku. Třeba v západní a střední Evropě jsou tak trochu rozdílné. Výrobce oblíbené španělské značky Jané jako první zareagoval na požadavky českých maminek a představil extra speciál pro náš trh. V čem je takový kočárek jiný? Co vlastně naše maminky od kočárku očekávají?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Kočárek Jané Epic Crosswalk byl vyhotoven na míru českých rodičů, kteří chtějí velká kola, lehkou konstrukci (10,6 kg), která je snadno složitelná (s redukcí až o 30 % oproti běžným modelům) a má prostornou korbu. Rodiče ocení prostorné otočné sezení s nastavitelnou opěrkou zad s možností sklopení do lehu a sklopnou nožní opěrkou.  Maximální prostor se spolehlivě vrátí na pohodlí dítěte při každé procházce a to i v zimě při použití teplého fusaku. Kočár není jen designová pomůcka pro vycházky, hlavní je jeho praktičnost a funkčnost.

Čeští zákazníci mají zároveň vysoké požadavky na pohodlnou jízdu v terénu a odpružení kol. Epic Crosswalk má velká kola odolná proti průrazu, zadní nápravu s nezávislým odpružením zadních kol a tlumičem. Přední otočná kola s aretací navíc umožňují snadnou manipulaci. Jízda po nerovnostech a v přírodním terénu je pak jednoduchá pro rodiče a komfortní pro miminko, takže Jané Epic Crosswalk je ideálním parťákem do každého terénu, počasí i situace.

Klepněte pro větší obrázek

Pavel Hanzal z firmy Handy Praha jako výhradní distributor značky Jané pro český trh dodává: „Zadní náprava je navíc do tvaru otočeného písmena „C“, což umožňuje volnou chůzi a nehrozí kopání do kočáru. Pohodlí je u českého speciálu jednoduše na prvním místě.“ A my dodáváme, že prioritou je samozřejmě i bezpečí: zdvojená parkovací brzda má ovládání na rukojeti.

Kočárek má lehkou tuhou konstrukci z aluminiových profilů kruhového průřezu.  „Každý rodič navíc ocení i jednotný upínací systém Pro-Fix, pomocí kterého lze kočár kombinovat s jakoukoli nástavbou jako je sportovní sezení, lůžko či autosedačka,“ dodává Pavel Hanzal s tím, že kombinace je u českých rodičů velmi oblíbená. Je tak možné koupit sportovní kočár, lůžko a autosedačku a vše jednoduše upínat do konstrukce. Ušetříte si tak nejen čas, ale i místo.

Klepněte pro větší obrázek

Design kočárku je doladěn do poslední detailu. Jde o barevné sladění profilů kočáru, nebo praktický návlek na jeho madlo, který je příjemný na dotek a zabraňuje jeho zvýšenému opotřebení a znečištění. Potah kočáru je odolný proti vodě, větru, ale přesto prodyšný. V ceně je taška s přebalovací podložkou, originál pláštěnka s okénkem, zmiňovaný návlek na madlo a košík.

Jané Epic Crosswalk je nástupcem oblíbeného modelu Jané Slalom Pro, který dnes vozí již několikátou generaci dětí. A to je pro značku Jané ta nejlepší reference. Svůj podíl na tom samozřejmě má i perfektní servis Handy Praha, který se snaží řešit případné problémy téměř na počkání. Však si dokážete představit, jak to musí vypadat, když se ze dne na den ocitnete bez kočáru… Proto tu není žádný prostor pro kompromis.

Společnost Jane plánuje evropskou prezentaci kočárku na jaro 2015, avšak zmíněný speciál pro český trh byl představen již letos v říjnu. Více se dozvíte na stránkách Handy Praha.