Maminka.czTvoření

Co s oblečky po dětech? Návrhářka jim vdechuje nový život. Líbí?

kog 30.  9.  2019
Také máte doma hromady oblečků, ze kterých už vaše dítko vyrostlo? Jasně, část možná pošlete dál, ale co s těmi památečními šatičkami z prvních narozenin? Maminka dvou dívek dostala geniální nápad. Z oblečení, z něhož už děti vyrostly, vytváří krásné módní ilustrace.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Oblíbená dečka, šatičky z prvních narozenin nebo mini bodyčko, ve kterém vaše dítko opouštělo porodnici a jelo domů... také jste občas sentimentální a je vám líto tyto památeční oblečky vyhodit nebo přenechat někomu jinému? Nemusíte!

Stačí mít jen nápad a vdechnout starým šatům nový život. Některé maminky se vrhnou na patchwork, jiné ušijí z kousků látek nový polštář...

Geniální! Maminka přešívá manželovy staré košile na úžasné šaty pro své dcery

Kanadská módní návrhářka a umělkyně Louma El-Khoury z Greenwoodu vytváří tyto krásné módní obrázky. Na internetu je můžete najít pod názvem Pokidots. A maminky jsou z její práce nadšené. 

Pokojíčky malých raubířů a princezen tak zdobí obrázky, na kterých mají horkovzdušné balóny motiv oblíbené dečky, víly jsou oblečené do krásných květovaných šatů z prvních narozenin a plachetnice napínají pruhovanou látku z památečního pyžámka. 

Podívejte se, jaké poklady nosí po kapsách malé děti

"Je to víc než dekorace, jsou to rodinné poklady a dědictví, které budeme předávat dál," píše jedna z maminek. "Doslova jsem vykřikla nadšením. Nemůžu ani slovy popsat, jak moc ten obrázek miluju," dodává jiná. 

Po kom ty holky jsou? Podívejte se na "bláznivé" fotografie maminky a jejích dcer!
Témata: Galerie, Hračky pro děti, Tvoření, Maminky ve světě, Dětské oblečení a dětská obuv, návrhářka, návrhář, První narozeniny, Internet, Narozeniny, Raubíř, Rodinný poklad, Nápad, Malé dítě, Maminka, Geniální nápad, Kapsa, Děti, Obleček, Návrh, Živo, Malý raubíř, Nový život, Polštář, Módní návrhářka, Hračky na Heureka.cz