Co vařit o víkendu? A co takhle uzené a k tomu něco sladkého?

Čeká nás první adventní víkend, kdy už mnoho z nás začíná s pečením cukroví. Přinášíme proto tip na výborný oběd, který ocení muži, a potom tři sladké dobroty.

Uzené maso s fazolovou kaší a šafránovou omáčkou

Klepněte pro větší obrázek

Slité fazole zalijte čerstvou vodou a uvařte je (nejlépe se saturejkou) doměkka. Sceďte je a prolisujte nebo rozmixujte. Promíchejte s máslem a mlékem na hustější kaši. Ochuťte. Podávejte k uzenému masu se šafránovou omáčkou. Přečtěte si celý recept.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Přihlásit se


AKTUÁLNÍ HOROSKOP

Nevyhýbejte se společenským událostem, můžete v jejich rámci poznat nové přátele, se kterými budete mít mnoho společného. Dodělejte…
Maminka na Facebooku



Výpočet data porodu


Spočítejte si ovulaci