Co vařit o víkendu? A co takhle uzené a k tomu něco sladkého?

Čeká nás první adventní víkend, kdy už mnoho z nás začíná s pečením cukroví. Přinášíme proto tip na výborný oběd, který ocení muži, a potom tři sladké dobroty.

Uzené maso s fazolovou kaší a šafránovou omáčkou

Klepněte pro větší obrázek

Slité fazole zalijte čerstvou vodou a uvařte je (nejlépe se saturejkou) doměkka. Sceďte je a prolisujte nebo rozmixujte. Promíchejte s máslem a mlékem na hustější kaši. Ochuťte. Podávejte k uzenému masu se šafránovou omáčkou. Přečtěte si celý recept.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Přihlásit se


AKTUÁLNÍ HOROSKOP

Váš názor je dnes výrazný stejně jako myšlenky, na poradách ostatním dokážete do myšlení vnést množství pozitivních nápadů. Konec…
Maminka na Facebooku



Výpočet data porodu


Spočítejte si ovulaci