Maminka.czHoroskopy

Co vás čeká tento měsíc v lásce? Přečtěte si erotický horoskop na červenec

Irena Forejtová 18.  7.  2017
Co můžete v ložnici v červenci očekávat od svého partnera? Bude to vášeň, nebo spíše něha? Pojďte se podívat, jaké překvapení vám hvězdy v erotice přichystaly.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Beran (21.3. - 20.4.)

Erotično a sex se promítnou do všech vašich činností. Drahou polovičku v Adamově rouše uvidíte i v nudlové polévce, pod polštářem si necháte jeho trenky od pyžama. Zkrátka, na pár dní zůstanete sama a bude se vám stýskat. A to je známka toho, že je u vás všechno v naprostém pořádku. Po návratu vám partner odloučení vynahradí.

Váš Éros: Mezi tím si připravte recept na dobrou večeři. Nemusíte vymýšlet nic složitého. Stačí podusit chřest, k tomu připravit na olivovém oleji mořské plody a jako sladkou tečku na závěr připravit ovoce s ořechy, medem a šlehačkou. A afrodiziakální menu je na světě.

Témata: Horoskopy, sexualita, Společný život, Nakladatelství, Vodnář, Víno, Horoskop, Trapas, Erotický horoskop, Okoř, Nuda, Hollywood, Česká republika, Pohoda, Střelec, Pobyt, Láska, Olivový olej, Trenky, První pohled, První otázka, Šumění, Éros, Chřest, Prožitek