Maminka.czslavné děti

Danniellyn, dcera zesnulé playmate Anny Nicole Smith: Máma byla královna, moc mi chybí!

Dita Mrázková 14.  2.  2022
Narodila se tři dny před smrtí svého nevlastního bratra, který se předávkoval drogami v pouhých dvaceti letech. Maminku si "užila" pouhých osm měsíců svého života. Bývalá playmate a herečka se předávkovala pro změnu léky. O malou Danniellyn se ale skvěle postaral její biologický otec Larry. Jaké plány má dospívající dívka?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Život Anny Nicole Smith by vydal na román. Víc než herečka se proslavila jako playmate, svým bujným poprsím oslňovala především postarší bohaté muže.

Ještě před tím, než se provdala za devadesátiletého, pohádkově bohatého miliardáře, porodila syna Daniela. Manželství s jeho otcem se ale rozpadlo a Anně nic nebránilo v tom, aby skočila do chomoutu podruhé. 

VIDEO: Životy slavných: Záhadná smrt Marilyn Monroe

Jenže pouhý rok po svatbě J. Howard Marshall umírá a z jeho ženy se stává superbohatá vdova. Užívá si pohádkové jmění i svou pomyslnou slávu, ale všeho do času.

7. června roku 2006 sice přivítá na svět dceru Danniellyn, za tři dny nato ale pohřbívá svého dvacetiletého syna Daniela, který se předávkoval drogami.

O dcerku se víc než máma stará její otec Larry Birkhead, Anna Nicole upadá do depresí a 8. února je nalezena bez známek života na hotelovém pokoji.

„Mami, a umřeš mi?“ Jak s dětmi citlivě mluvit o smrti a nelhat

Nikdo nevěřil, že by maličká Danniellyn mohla být svěřena do péče otce. Ten musel dokonce podstoupit i testy DNA, aby světu dokázal, že je nejen otcem své dcery, ale především že se o ni dokáže postarat.

Přestože si holčička nemohla svou maminku pamatovat, je tu její táta, který s ní odmala pravidelně navštěvuje hrob Anny Nicole. "Při každé návštěvě hrobu jsem dceři vyprávěl o její mamince. Pořád tam chtěla chodit, když jsem jí ukázal Anniny fotky, na kterých špulila rty, Danniellyn si buď chtěla strčit telefon do pusy, nebo poslala pusu na dlani a odfoukla ji směrem na máminu fotografii..."

Dnes už patnáctiletá Danniellyn sice vyrůstá bez maminky, její táta jí to vynahrazuje beze zbytku. Kromě pár módních přehlídek, na kterých coby malá holčička vystoupila, žijí v Kentucky, kde si společně užívají klidu a normálního rodinného života. Larry svou dceru nechce příliš vystavovat světu, malá slečna ale přece jen nezapře něco z máminých genů.

Nedávno prý excelovala ve školním představení a sklidila velkou pochvalu. "Její učitelka mi poslala e-mail, kde stálo, že Danniellyn ztvárnila svou roli ve školním představení nejvěrohodněji ze všech. Všichni z ní byli paf. Má dcera divadlo zbožňuje a po škole by se mu chtěla věnovat. Odmítá nabídky z modelingu, v tomhle po mámě není. Ale herectví ji láká moc. Říká, že její máma je královna. Chybí jí, myslím, čím dál víc," svěřil se Danniellynin otec.

A jakou vzpomínku má Danniellyn na svou předčasně zemřelou maminku? Ve svém pokoji má její velký obraz, který nechala Anna své dceři vytvořit, když ji čekala. Je na něm napsáno: "Mému dítěti, které je právě teď v mém břiše. 7,5 měsíce. Miluji tě."

Témata: Porod, Láska a vztahy, Slavné maminky, Životy slavných, Rodina a vztahy, Syn, Dcera, herečka, slavné děti, Otec, Puberta, Peníze a kariéra, Drogy, Smrt, miliardář, Nicole, Daniellyn, Larry Birkhead, Kentucky, milionář, test DNA, J.Howard Marshall, Playmate, Ann Nicol Smith, marilyn monroe