Maminka.czSlavné maminky

Dara Rolins, Salma Hayek, Adriana Sklenaříková a další: Tyhle mámy že už oslavily padesátku?

Dita Mrázková 15.  12.  2022
Jsou úspěšné, slavné, sexy a jen málokdo by jim hádal padesátku na krku. Především jsou to ale hrdé mámy. Jedna z nich se jí stala v devatenácti, druhá si musela počkat do šestačtyřiceti. Jaká vyznání poslaly svým milovaným dětem?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Zpěvačka, modelka a dvě herečky. A maminky jedináčků, které si však i přes úspěšnou kariéru užívají mateřství naplno.

Klepněte pro větší obrázek

Dara Rolins

Zpěvačka oslavila padesátiny nedávno. Oslavu si užila spolu se svou láskou fotbalistou Pavlem Nedvědem tak, jak se patří! Na párty nechyběla ani její jediná dcera Laura, které její máma říká zásadně Lola. Na den jejího narození zavzpomínala před léty v rozhovoru pro časopis Maminka. "Pamatuju si, že to byl ten největší zázrak, který jsem kdy zažila. Vím, že nebyla nijak krásná, byla pokrčená a ušmudlaná, křičela na mě, ale byla moje! Matěj ji držel nade mnou a já se ho ptala, jestli jí nic nechybí. Řekl, že je perfektní. Celá po mně! Bylo to skutečně hrozně dojemné..."

Klepněte pro větší obrázek

VIDEO: Dara Rolins je už v rodině Pavla Nedvěda. Jak ji přijaly jeho děti?


Adriana Sklenaříková

Než se jí narodila vymodlená dcera, prošla slovenská topmodelka sérií umělých oplodnění i několika potratů. Už přestávala doufat v zázrak, ale ten se nakonec stal. V srpnu roku 2018 – po několika prodělaných potratech – Adriana spolu s manželem Aramem přivítala na svět malou Ninu„Od příchodu dítěte jsem jiná osoba, můj manžel by o tom mohl povídat. Mám energii, kterou jsem nikdy v životě neměla!“ nechala se slyšet Adriana. Jednapadesátiletá modelka navíc otěhotněla téměř stejně jako její o šest let mladší sestra Natalia. Ta porodila dcerku Stellu jen o pár dnů dřív než Adriana.

Klepněte pro větší obrázek

Salma Hayek

Slavná sexy Mexičanka se stala mámou v jednačtyřiceti a netajila se tím, že jí její dcera Valentina obrátila život vzhůru nohama. Svou úspěšnou kariéru ale na čas pověsila na hřebík, aby se jediné dceři mohla naplno věnovat. Dnes je z Valentiny patnáctiletá kráska, která je své mámě neskutečně podobná.  „Jsi pro mě vším. Buď požehnán den, kdy jsi přišla do mého života, abys ho rozzářila... Děkuji, že JSI," sdílela vyznání své dceři šestapadesátiletá herečka.

Klepněte pro větší obrázek
 
Děti po čtyřicítce, mladší partner. Co na takové mateřství říkají dvě Martiny, Pártlová a Gavriely?

Sofía Vergara

Letos oslavila 50. narozeniny i kolumbijsko-americká herečka a modelka, která je mámou jednatřicetiletého syna Manola. Když se spolu ti dva někde objeví, jen málokdo by věřil, že nejde o pár. Přitom tehdy mladinká Sofía se hned po Manolově narození rozvedla s jeho otcem, a na dlouhý čas se tak stala svobodnou matkou. "Byla jsem opravdu mladá, když jsem se rozvedla s jeho otcem, takže jsem ho vychovávala a snažila se jít mu tím nejlepším příkladem a dát mu to nejlepší, co jsem mohla. Když mě lidé chválí za něj, za to, jak je dobře vychovaný, okouzlující, zábavný a gentlemanský, všechny oběti stojí za to," nechala se slyšet pyšná máma. 

Klepněte pro větší obrázek
Témata: Děti, Slavní rodiče, Láska a vztahy, Slavné maminky, Rodičovství, Mateřství, Rodina, Životy slavných, Instagram, Syn, Celebrity, Dospívání, Dcera, herečka, Sex, zpěvačka, Kariéra, Děti slavných, matka a dcera, Hollywood, Topmodelka, ikona, padesátnice, Dara Rolins, Natalia