Maminka.czGalerie

Dcera Katie Holmes a Toma Cruise oslavila 15. narozeniny! Z fracka vyrostla půvabná slečna

Simona Procházková 27.  4.  2021
Ze Suri, dcery slavného hereckého páru Katie Holmes a Toma Cruise, roste kráska. Už od kolébky byla považována za módní ikonu. Její šatník stál pěkných pár milionů dolarů a maminky po celém světě toužily oblékat své děti do stejných modelů, ve kterých se tahle malá slečna objevila. Podívejte se, jak roste údajně nejrozmazlenější dítě v Hollywoodu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Herečka Katie Holmes (48) sdílela na sociálních sítích vzácné vzpomínkové snímky dcery Suri k jejím 15. narozeninám. „Krásné narozeniny, lásko. Miluji tě. Nemůžu uvěřit, že už je ti patnáct!“ napsala jí k nim dojemný a láskyplný vzkaz. Černobílé fotografie zachycují Suri, když byla malá, na jedné z nich drží pyšná maminka Katie svou dcerku něžně v náručí.

VIDEO: Patricie Pagáčová vzpomíná na svoji první lásku

Katie Holmes je obvykle velmi obezřetná a své soukromí si pečlivě hlídá, zejména pokud jde o její nejbližší rodinu a milovanou dceru, kterou má s bývalým manželem, hercem Tomem Cruisem (58). Ostatně, Suri nepopře podobu ani jednoho z rodičů. Svým osobitým stylem a vytříbeným módním vkusem i nadále určuje módní trendy. Od dětství ji oblékali do nejluxusnějších značek, červenou rtěnku používala snad od první třídy...

Svůj velký den si „patnáctka“ Suri užívala společně s kamarády a spolužáky v New Yorku. Fotografové ji zachytili s pugétem květin v náručí, jak si dopřává zmrzlinu a s přáteli si dělají bláznivá selfíčka.

„Karanténa byla pro nás náročná, zároveň jsem ji ale brala jako užitečnou životní lekci. Na vše kolem sebe se teď dívám poněkud jinak, vážím si maličkostí a užívám si obyčejné, všední věci, jako například přípravu večeře a společné stolování s nejbližšími,“ řekla Katie Holmes pro deník The Daily Telegraph.

FOTO: Profimedia, Instagram Katie Holmes a Suri Cruise

Tyhle slavné matky rodily po čtyřicítce! Co si na tom pochvalují?
Oblíbená česká herečka překvapila své fanoušky. Jakou novinku pár měsíců tajila?
Jako by si z oka vypadly. Tyhle děti své slavné rodiče rozhodně nezapřou!
Témata: Slavní rodiče, Galerie, Slavné maminky, Slavní tatínci, Instagram, Dcera, slavné děti, Sociální sítě, Patricie Pagáčová, Tom Cruise, narozeniny, Katie Holmes, Suri, Profimedia, Slečna, Holmes, Hollywood, New York, Katie Holmesová, Fracek, Suri Cruise, Maminka, Daily Telegraph, Kolébka, Jason