Maminka.czSlavné maminky

Dcera Kim Basinger Ireland porodila své první dítě: Momentku z porodu s vtipným komentářem věnovala dceři

Dita Mrázková 23.  5.  2023
V Hollywoodu platila tak trochu za rebelku a zhýčkanou dcerušku slavného hereckého páru Kim Basinger a Aleca Baldwina. Dnes je ale všechno jinak. Z modelky a příležitostné herečky se stala hrdá máma dcerky. Jaké jméno holčička dostala? A co k radostné novince vzkázala současná žena dědy Aleca?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Přesto – nebo právě proto – že dětství neprožila v úplně harmonické rodině a musela čelit divokému rozvodu svých rodičů, kteří si přes média posílali vzkazy, které nechce slyšet žádné dítě, si přála svou vlastní rodinu – na pevných základech, s ideálním partnerem po boku.

VIDEO:  Rodiče na tahu: Salma Hayek a Alec Baldwin se rozhodli, že střízlivé je nedostanou!

A to se jí podařilo. A co víc, se svým partnerem André Allenem Anjosem, hudebníkem, který si přezdívá RAC, přivítala na svět prvního potomka!

Svou rebelii nastávající maminka rozhodně nepověsila na hřebíček, naopak! Na síti sdílela nahé těhotenské fotky, své pocity i taneční kreaci ve třetím trimestru.

Před pár dny se na Instagramu konečně pochlubila svou dcerkou, které dali rodiče jméno Holland! A nebyla by to Ireland, aby na sebe nepráskla i ty méně lichotivé emoce.

K fotografii z vany, těsně před porodem, napsala komentář: "Fotka, kterou ukážu své dceři, až bude mluvit..."

Gratulace od fanoušků na sebe nenechaly dlouho čekat. Novopečené mamince popřály modelka Hailey Bieber, herečka Rumer Willis, která porodila nedávno, ale i "macecha" Hilaria Baldwin, současná žena otce Ireland – herce Aleca Baldwina. Ten má ze vztahu s Hilarií sedm dětí, a je tak i čerstvým dědečkem.

"Všechny tyhle tetičky a strýčkové a my, prarodiče, jsme tak nadšení, že je Holland tady. Gratulujeme Ireland a Andrému. Máme vás moc rádi!" poslala vkaz Hilaria na Instagramu.

Témata: Porod, Láska a vztahy, Slavné maminky, Slavní tatínci, Mateřství, Životy slavných, Instagram, Slavné páry, Celebrity, Dcera, herečka, Herec, Sociální sítě, Děti slavných, matka a dcera, Hollywood, idol, ikona, modelka, Kim Basinger, Alec Baldwin, Ireland Baldwin, Hilaria Baldwin, Hailey Bieber, Aleca