Maminka.czKojenec

Dcera zakladatele Facebooku řekla první slovo. Jaké to je?

redakce Supermámy.cz 23.  10.  2016
Pokud někdo sleduje více život Marka Zuckerberga, tak to není zase tak překvapivé. Jedná se totiž o člena jejich rodiny.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Max miluje Beast. Její první slovo: pes. Takhle zní facebookový profil Marka Zuckerberga, kterým tenhle týden oznámil, že jeho první dítě – dcerka Max – už mluví. Beast, pro ty, kdo netuší, tak se jedná o psa rodiny.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Malá Max, jejímž otcem je Mark Zuckerberg a matkou Priscilla Chan, začíná mluvit. Holčička, která prvního prosince oslaví první narozeniny už říká slovo "pes", kterým oslovuje rodinného chlupáče. Zakladatel Facebooku čas od času zveřejňuje na svém profilu momentky z rodinného života, ať už je to připomínka Dne otců nebo fotka z prvního plavání s miminkem.

Více na http://www.supermamy.cz/clanek/pro-zeny-super-mamy-materstvi-batole/425908/dite-sefa-facebooku-zuckerberga-promluvilo-jake-je-prvni-slovo-male-max.html?utm_source=supermamy.cz&utm_medium=copy

Malá Max, jejímž otcem je Mark Zuckerberg a matkou Priscilla Chan, začíná mluvit. Holčička, která prvního prosince oslaví první narozeniny už říká slovo "pes", kterým oslovuje rodinného chlupáče. Zakladatel Facebooku čas od času zveřejňuje na svém profilu momentky z rodinného života, ať už je to připomínka Dne otců nebo fotka z prvního plavání s miminkem. Více informací o životě zakladatele Facebooku včetně fotografií najdete na webu Supermámy.cz.

Max miluje Beast. Její první slovo: pes. Takhle zní facebookový profil Marka Zuckerberga, kterým tenhle týden oznámil, že jeho první dítě – dcerka Max – už mluví. Beast je pes rodiny.

Více na http://www.supermamy.cz/clanek/pro-zeny-super-mamy-materstvi-batole/425908/dite-sefa-facebooku-zuckerberga-promluvilo-jake-je-prvni-slovo-male-max.html?utm_source=supermamy.cz&utm_medium=copy
Témata: Děti, Kojenec, Dcera, Maminky ve světě, Řek, Zakladatel, Facebook, Mark Zuckerberg, Facebookový profil, Zoom, Žák, Priscilla, Základ, Jak, První narozeniny, První slovo, Jake, Chlupáč, Microsoft