Dejte čistotě zelenou. Už víme, jak rychle odstranit skvrny na oblečení

Reklama 18.  8.  2015
Dejte čistotě zelenou. Už víme, jak rychle odstranit skvrny na oblečení
Každá žena by chtěla mít čisté a voňavé prádlo. Jenže co s flíčky, které se nepodaří vyprat ani tím nejlepším pracím prostředkem? Vyzkoušela jste všechny domácí triky, a stejně to nezabralo? Napříště svěřte odstraňování skvrn odborníkům a budete příjemně překvapena, jak rychle to jde.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Maminky toho o skvrnách vědí nejvíce. Stačí mít doma kojence, který zápasí s prvními lžičkami vařené mrkvičky, nebo batole, které už zkouší samo jíst. Jistě si to dovedete živě představit. Oblečení je samý flíček a vy marně přemýšlíte, jak na to, aby po vyprání bylo prádlo zase čisťounké a voňavé, zkrátka aby to vašemu děťátku slušelo.

Klepněte pro větší obrázek

Přesně pro vás máme tip, jak odstranit skvrny rychle a efektivně. Ideální je najít si na tuto činnost vhodného pomocníka, který zajistí, že prádlo budete mít vždy čisté. Nový Vanish Gold dokáže díky speciálnímu posílenému složení zatočit se skvrnami dokonce už za 30 sekund od aplikace na prádlo. A nemusí to být jen flíčky od ovoce nebo zeleniny – každá z nás má zkušenost i s rozlitým červeným vínem, krví z dětských odřenin nebo kávou, která se nám po ránu ve spěchu rozlila na stůl. 

Jak na správné čištění?

Vanish Gold se zbaví různých druhů skvrn, na které si vzpomenete. Je k dostání ve variantě na bílé i barevné prádlo a podle vlastních preferencí si můžete zvolit prášek nebo gel. Pak už stačí postupovat podle přiloženého návodu. Buďto ho aplikujete na skvrnu před praním a pak oblečení přidejte do pračky, nebo můžete špinavé prádlo namočit v roztoku. Případně lze podle stáří a zaschnutí skvrn přípravek přidat rovnou do pračky s vaším běžně používaným pracím prostředkem. Pokud narazíte na skutečně odolnou skvrnu, které se nemůžete zbavit, můžete metody kombinovat. Pak už jen pozorujete okamžitě viditelné výsledky.

Vanish Gold spolehlivě odstraní skvrny od červeného vína, trávy, make-upu, kečupu, čokolády nebo třeba od krve. Konkrétní tipy a triky, jak si poradit s různými druhy skvrn, najdete na stránce jak na skvrny. Kromě variant určených pro bílé a barevné prádlo existuje ještě speciální edice pro dosažení maximálního bělicího efektu. Vylepšené složení dokáže vybělit oblečení až o tři odstíny (v porovnání se zašedlou látkou).