Maminka.czCelebrity

Den dětí u celebrit: Slavilo se na pláži, v postýlce, na střelnici i v Ulici... A čí dítě prozradilo malou pikantnost na svou mámu?

Dita Mrázková 2.  6.  2023
Jak si užily včerejší slavnostní den děti známých maminek? Kdo kam vyrazil, kdo zůstal doma a pro koho byl Den dětí letos tím prvním v roli rodiče? A jak slavily v zákulisí oblíbeného televizního seriálu jeho dětské hvězdy?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Zmrzlina, cola, brambůrky, kolotoče, skákací hrad, trampolína, nějaký ten dáreček a spousta vzrůša... Podobně vypadal den D u většiny malých oslavenců. Někdo si ale užíval třeba jen na zahradě, v lese nebo vyrazil na výlet.

Věříme, že jste si včerejšek společně užili, zasmáli se, zamlsali si a budete na něj vzpomínat ještě o nadcházejícím víkendu. 

VIDEO: TESTOVÁNO MÁMOU: CHYTRÉ HRY PRO DĚTI

Stejně jako známé osobnosti, které sdílely na sítích společné momentky i videa, přání a vyznání. 

Klepněte pro větší obrázek

Vendula Svobodová

Nedávno oslavila osmnáctiny staršího syna Jakuba, s Josefem juniorem (i Josefem seniorem) pro změnu Den dětí, a to rovnou na střelnici!


Andrea Růžičková

Herečka sdílela momentku se svými dvěma synky Tobiášem a Jáchymem z houpací sítě na zahradě s přáním: "Kéž by byly všechny děti, i ty vnitřní v nás dospělých, šťastné..."


Zorka Hejdová

Moderátorka se nestyděla sdílet video, které pořídil její manžel Míra. Ten vzal jejich synka Nikolase do hobbymarketu, kde malý rozumbrada nechtěně prozradil, co a kde dělá jeho máma. Video i komentář rozhodně pobaví!


Kateřina Kasanová

Čerstvá maminka si užívá první Den dětí s partnerem a synkem Toníčkem u moře. 

Modelka Kateřina Kasanová už to má "za pár": Intuice mi říká, že malý přijde na svět na Nový rok!

Monika Absolonová

"Všichni jsme v duši trošku dětmi, ať je nám, kolik chce... Ať jsou všechny děti v dětském i dospělém věku zdravé a šťastné...," popřála na Instagramu zpěvačka nejen svým dvěma synům Tadeášovi a Matoušovi, kteří sváteční den oslavili zřejmě sportem.


Jitka Boho

Pyšná maminka dcery Rosálky a syna Tadeáše sdílela video, které zachycuje krásné sourozenecké pouto. "Smích léčí, a ten upřímný dětský nejvíc. Kéž by byly všechny děti na světě milované a šťastné," napsala Jitka.

Jitka Boho se stala dvojnásobnou maminkou. Byla to makačka pro mě, i pro miminko, svěřila se zpěvačka

Mahulena Bočanová

Herečka a maminka dospělé dcery Márinky, která trpí poruchou autistického spektra a epilepsií, sdílela společnou fotografii s popiskem: "1.6. Den těch našich lásek, učitelů, duší, souputníků, andílků, srdíček, a to vše navždy, i když by je člověk někdy přetrhl. Tak dnes líbat víc než jindy!"

A Den dětí se slavil i v Ulici. A to ne ledajaké. Dětští protagonisté oblíbeného seriálu Lexík (Filip Hornyak), Milošek (Lukáš Masár) a Vojta (Felix Šrámek) dorazili do ateliérů už ráno a i díky nim bylo na uličním náměstíčku pěkně živo. 

Klepněte pro větší obrázek

„Bylo to super, moc fajn odpoledne, byl jsem moc rád, že jsem se viděl s hereckým bráchou, seriálovým Lexíkem a Miloškem i mimo natáčení, užili jsme si to," řekl Felix Šrámek, kterého diváci Ulice znají jako Vojtu Marečka. 

Na další fotografie se můžete podívat v naší galerii.

Témata: Děti, Slavní rodiče, Láska a vztahy, Slavné maminky, Rodina, Instagram, Celebrity, mateřská láska, Sociální sítě, Seriál Ulice, Děti slavných, Nikol Švantnerová, Zorka Hejdová, Pláž, Nikolas, oslava, Jitka Boho, Mahulena Bočanová, Matouš, Míra Hejda, Jáchym, Kateřina Kasanová, Den dětí, Monika Absolonová, Vendula Pizingerová