Maminka.czRodičovství

GALERIE: Oslavte dnešní Den otců! Tady jsou ty nejdojemnější fotky tátů s dětmi. Máte také takové?

Tereza Víchová 19.  6.  2022
Třetí červnová neděle patří jednoznačně tatínkům. Slavíme totiž Den otců, svátek, který u nás ještě dlouhou tradici nemá, ale rozhodně si ji zaslouží. Podívejte se na ty nejkrásnější fotky tátů, kterým to s dětmi v náručí sluší prostě nejvíc. Tyhle fotky vás chytnou za srdce!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

A pomohou uvědomit si v každodenním shonu a občasném stěžování si, že ONI jsou zkrátka pro děti vším. A často jen tím, že tady jsou. Jak řekl norský spisovatel C. B. Kelland o svém tatínkovi: "Neřekl mi, jak žít. Žil a nechal mě se na sebe dívat."

 

"Tátové jsou úžasní! Když se na mě ale občas valí praní, žehlení, školní úkoly dětí a tisíc dalších povinností, někdy si říkám, že by bylo fajn mít manželku." Tak tohle je samozřejmě velká nadsázka. Někdy nás rozčílí, někdy to s nimi není jednoduché, často nám připadá, že si vůbec neuvědomují, co všechno doma děláme. A ano, občas bychom chtěly, aby nás trochu víc ocenili. Ale přes to všechno je milujeme a naše děti také.

VIDEO: Jak a kdy vznikl Den otců?

Jen táta dokáže vymyslet pro kluka perfektní bojovku v lese nebo si klidně nechá zaplést copánky, aby rozzářil obličej svého děvčátka. Jen táta nebude řešit, jestli je vrstva opalovacího krému dostatečná – to ho spíš zapomene doma. Ale udělá stojku pod vodou a na koupališti běží půjčit lodičku. 

Táta obvykle mávne rukou nad špatnou známkou ze školy a nad poznámkou se zasměje a vzpomene si na ty své. Často je máma za tu "opatrnou a pečovací" a s tátou je zkrátka legrace a dějí se neopakovatelné zážitky.

Tátové, užijte si svůj den s dětmi a rodinou. Na fotkách v galerii je nejlépe vidět, jak by to bez vás nešlo a jak se vám děti v náručí doslova rozplývají blahem. Podívejte se sami!

 
Témata: Děti, Galerie, Rodičovství, Tradice, tatínek, svátek, Otec, Nejen pro tatínky, oslava, Den otců, Každodenní shon, Jak žít, Náručí, Gal, Stěžování, Fotka, TAK, Táta