Maminka.czBlogy

Deník zasloužilé mámy: Smějte se, objímejte se a buďte šťastnější

Je pět hodin ráno a dítě pláče. Už zase, po kolikáté vlastně? Když to bylo počtvrté, přestala už jste to počítat. Projdete celým bytem a šlápnete na dětské lego, které už zase leží všude. Ve dřezu se vrší nádobí, které jste nestihla včera umýt a v koupelně na Vás čeká hrozivě plný koš na prádlo.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Zní Vám to povědomě? Tohle je život mámy. Někdy je stresující a těžký. Jindy je bláznivý a vyčerpávající. Někdy je to testování naší trpělivosti doprovázené bolestí hlavy. Ale dnes Vám tu chci říct, že to za to STOJÍ.

Smějte se

Je důležité naučit se smát. Zní to divně, že? Každý se přece umí smát.
Ale kdy naposledy jste se opravdu zasmála? Od srdce a naplno? Samozřejmě jsou situace, kdy Vám do smíchu není a není možné se z nich radovat.

Deník zasloužilé mámy: 10 věcí, které letos chci nechat být  

Zažila jsem a nejenom já, i Vy, my všechny jsme zažily a zažíváme situace, kdy rozhodně nemáme čemu se smát a kdy místo radosti cítíme jen stres a vyčerpání.

Když ale zkusíte v těch méně vypjatých smích místo křiku, objevíte něco zázračného.

Témata: Blogy, deník, Deník zasloužilé mámy, Drobek, Nejmladší dcera, Domácí úkol, Plačící miminko, Chaos, Den, Hledač, Pár věcí, Mrakodrap, Úsudek, Špinavé nádobí, Volný den, Umělkyně, Jablečný koláč, Instantní jídlo, Mazlení, Mrak