Maminka.czSlavní rodiče

Děti roku 2017: Dvojčata Beyoncé i Clooneyho nebo vlasáč Nikol Štíbrové

redakce 30.  12.  2017
Letos se rodiči stalo mnoho slavných osobností. George Clooney a Beyoncé se v roce 2017 dočkali dvojčátek, v pokročilém věku se poprvé matkou stala Janet Jackson. Ovšem ani mezi českými rodiči nebyla o přírůstky nouze.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Rekord na sociální síti zbořila fotkou s dvojčátky například Beyoncé, jejímž manželem je neméně slavný hudebník Jay-Z.

Dvojčátek se letos dočkal také herec George Clooney. Jeho manželka Amal mu porodila holčičku Ellu a chlapečka Alexandra.

Děťátka se ve svých padesáti letech dočkala i zpěvačka Janet Jackson, která se raduje ze syna, kterého pojmenoval Eissa.

Poprvé maminkou

V únoru přivedla na svět svého syna Kristiána herečka a zpěvačka Michaela Tomešová.

Mateřskou premiéru si letos střihla také vtipná Nikol Štíbrová. Ta se stala maminkou Mathiase, jehož tatínkem je Martin Kyncl.

Po Nikol Štíbrové se v srpnu  stala maminkou také další známá tvář. Moderátorka a modelka Hana Reinders, dříve známá pod svým dívčím jménem Mašlíková, porodila chlapečka Andrease.

V srpnu se stala maminkou také herečka Andrea Růžičková, dříve Kerestešová. Manželovi Mikoláši Růžičkovi porodila syna Tobiáše.

V létě porodila také modelka a lékárnice Jana Doleželová. Tatínkem holčičky, kterou pojmenovali Veronika, je podnikatel David Trunda.

Holčičku má také moderátorka Sandra Parmová. S partnerem Pavlem Pospíšilem se těší z malé Emily.

Měli pravdu. Už NIKDY se nevyspíte, píše Nikol Štíbrová

Maminkou podruhé

Na konci ledna se dvojnásobnou maminkou stala operní pěvkyně Andrea Kalivodová. K dvouletému Adrianovi přibyl bráška Sebastian.

Začátkem roku 2017 porodila své druhé dítě také Lucie Křížková. Ke staršímu Davídkovi přibyla sestřička, kterou rodiče pojmenovali Lola.

V březnu herečka a zpěvačka Barbora Poláková porodila otci Pavlu Liškovi další dceru, která dostala zajímavé jméno Rika.

Dvojnásobnou maminkou holčiček je také zpěvačka Klára Vytisková. V květnu se jí opět narodila holčička, které s manželem Romanem Víchou dali jméno Olivie.

V září porodila dceru Miu Agáta Prachařová, na kterou doma čekal již starší bráška Kryšpín. Pro jejího manžela Jakuba Prachaře se jedná o prvního potomka.

Moderátorka Lejla Abbasová je také již dvojnásobnou maminkou. V létě porodila dceru Iman.

Trojnásobné štěstí

Třetího potomka se v roce 2017 dočkal také zpěvák Tomáš Klus, jemuž manželka porodila dceru Jenovéfu.

VIDEO: Nikol Štíbrová o těhotenství, porodu a mateřství

Víme, jak Agáta Prachařová pojmenovala svou dceru. Prozradil to dědeček
Hana Reinders se svěřila, že nekojí, protože má poškozené silikony
 Těhotenská móda podle vévodkyně Kate. Buďte stejně okouzlující maminka

 

Témata: Slavní rodiče, Janet Jackson, Těhotenská móda, Dvojča, Lola, Beyoncé, Kristián, Michaela Tomešová,, Jana Doleželová, Jay-Z, Andreas, operní pěvkyně, Eissa, Sandra Parmová, Sebastian, Lejla Abbasová, Jakub Prachař, Mikoláš, Dvojnásobná maminka, Nik, Tögel Kalivodová, Parmová, Martin Kyncl, Barbora Poláková, Alexandra