Maminka.czNaše tipy

Děti se na F.O.O.D. pikniku 2019 vážně nudit nebudou. Co je tam čeká?

redakce 21.  8.  2019
Dorazte i s potomky na F.O.O.D. piknik, který se koná v neděli 1. září na pražské Ladronce. Čeká na ně dětská zóna s vlastním programem, takže se téhle akce vůbec nemusíte bát, naopak! Bude to fajn.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Piknikové koše plné dobrot za speciální cenu, tombola, atraktivní program, skvělé jídlo a milá setkání. To je F.O.O.D. piknik na Ladronce, který se i letos koná první zářijovou neděli. Celý den můžete strávit nejen ve společnosti redakce časopisu F.O.O.D., ale i dalších osobností z oblasti české gastronomie. Provázet celým dnem nás bude opět Lukáš Hejlík.

Dejte si schůzku s někým, s kým jste se dlouho neviděli a přijďte si užít den plný skvělého jídla, pití a zábavy! Bude to rozhodně stát za to! A vezměte s sebou i svoje děti, protože ty se tam spolehlivě zabaví taky. 

Děti jsou děsivé zrcadlo, říká Lukáš Hejlík. Co má jeho Vojta nejradši?

Tohle na ně čeká v dětské zóně. 

  • Mattel – velká dětská zóna pro nejmenší děti s HotWheels, FisherPrice a Barbie
  • Playmobil
  • Nafukovací lezecká stěna od ČMSS
  • MaaadBounce – nafukovací skákací dráha
  • Indiánská vesnice – Sluníčko a Mateřídouška

Mimochodem, některé skákací hrady jsou lepší než jiné. Platí to i o těch firmy Maaad Bounce, které jsou jedním z lákadel nadcházejícího F.O.O.D pikniku. Nafukovací atrakce nejsou jen pro malé děti, naopak! Čekat můžete celkem více než sto metrů nafukovaček, mezi nimiž nebude chybět ani obří nafukovací překážková dráha, kterou ale nakonec zvládne každý. 

Dorazíte? Rádi vás uvidíme. Aktuality najdete na Facebooku 

Poznáváte se? Kreslířka dokonale vystihuje, jak vypadá život ženy s malými dětmi!
Je tu nová Maminka. S Anetou Krejčíkovou a jejím Benem na titulce
Témata: Mateřídouška, Naše tipy, Nákupní tipy, Skvělé jídlo, Piknik, Mattel, Sluníčko a Mateřídouška, Vaz, Děti, Lukáš Hejlík, Indiáni, Vesnice, Ladronka, Indiánská vesnice, Zóna, HotWheels