Maminka.czNákupní tipy

Dětská odrážedla a kola: Jak vybrat takové, které sedne vašemu dítěti?

Jana Knaislová 22.  6.  2017
Nejdůležitějšími kritérii, kterými byste se měli řídit při nákupu, jsou správná velikost, celková hmotnost, materiál a konstrukce rámu, maximální pohodlí a snadná ovladatelnost. Nikdy nepořizujte odrážedlo nebo kolo větší s tím, že potomek do něj časem doroste. Parametry se vždy musí individuálně přizpůsobit věku a schopnostem malého jezdce.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Odrážedlo Scratch

Klepněte pro větší obrázek

CENA: 2899 Kč,  feedo.cz

Originální dřevěné odrážedlo, vtipně pojmenované Včelky, bude skvělým dárkem ke třetím narozeninám. Je totiž zabaleno rovnou v dárkové krabici.

Toto odrážedlo naučí už tříleté mrňouse držet rovnováhu na dvou kolech a připraví je tak na jízdu na klasickém kole. Úhel otáčení řídítek je omezený, děti tak v zatáčkách neztrácejí rovnováhu a při jízdě se cítí bezpečně.

Nafukovací pneumatiky mají kvalitně zpracované plné disky, nechybí ani držadlo pro snadnější přenášení. Odrážedlo se pohodlně vejde do kufru auta, může tak být na cestách neustále s vámi.

Ergonomicky tvarované a výškově nastavitelné sedadlo. Součástí kola je praktická taška a zvonek.

PARAMETRY CELKOVÁ HMOTNOST: 4 kg NOSNOST: 30 kg

Témata: Časopis Maminka, Nákupní tipy, thule, Dětské kolo, Průzkum trhu, Terén, Deštivé počasí, Příslušenství, Klasické kolo, Otáčení, Přírodní terén, Radotín, Výška, Hama, Vidlice, In-line brusle, Skvělý dárek, Spotřebitel, Třetí narozeniny, Ložisko, Bubno, Bezpečnostní pás, Feedo, Helma, Vložka, Dětská kola na Heureka.cz