Maminka.czDěti a mateřství

Dětský program ČS roste spolu s Vašimi dětmi

Reklama 27.  6.  2011
Dětský program ČS roste spolu s Vašimi dětmi
Každý rodič touží zajistit svému dítěti tu nejlepší budoucnost. Ulehčete svým dětem start do života, myslete na jejich budoucnost.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

My Vám s tím pomůžeme díky Dětskému programu České spořitelny. Hravou formou je navíc naučíme hospodařit s penězi a pohybovat se ve světě financí.

Náš dětský program Vám přináší komplexní finanční řešení na míru s ohledem na Vaši momentální situaci a budoucí potřeby Vašeho dítěte. Dětský program umí zohlednit situaci od narození dítěte až do doby, než se postaví na vlastní nohy. Získáte jistotu, že budoucnost Vašeho dítěte je v dobrých rukou, a Vaše dítě si vypěstuje dospělý a sebevědomý postoj k peněžním záležitostem.

Nemusíte stále něco řešit, stačí na začátku nastavit Dětský program tak, jak vyhovuje právě Vám. Přijďte si na svou pobočku vybrat takové spoření nebo pojištění, které Vám vyhovuje. Spořte svým dětem pravidelně, vkládejte nárazově (např. k narozeninám, za vysvědčení) nebo jen uložte peníze pro své dítě do budoucna. Vaše dítě tak bude moci jednou snáze vkročit do života a dělat to, co bude chtít – studovat vysokou, odjet na zkušenou do zahraničí apod.

Školákům a studentům jsme připravili účet na míru se spoustou zajímavých výhod.
Česká spořitelna také ctí zásadu společenské zodpovědnosti a pro děti a studenty pořádá řadu vzdělávacích projektů. Pro děti jsme připravili také jedinečnou on-line hru Spořínek, která je seznámí se světem financi.

Zábavnou interaktivní formou tak proniknou do světa financí, ve hře přemohou piráty, vykopou ztracený poklad a čeká na ně spousta zajímavých úkolů nejen z matematiky, logiky a dějepisu.

S věkem se mění i potřeby dítěte. Rádi Vám osobně v pobočkách představíme všechny možnosti zajištění budoucnosti Vašich dětí.

Podrobné informace o Dětském programu České spořitelny a dalších aktivitách naleznete na www.csas.cz/deti">www.csas.cz/deti.

Témata: Děti