Maminka.czSlavní rodiče

Diana Kobzanová porodila na Floridě druhou dceru

redakce 25.  4.  2018
Modelka a moderátorka Diana Kobzanová je již dvojnásobnou maminkou. Šťastnou novinku prozradil na sociální síti její partner Michael Frolík.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Hokejista na sociální síti dnes ráno zveřejnil fotky s novorozenou dcerkou a napsal, že se jmenuje Lily. Pár společně již vychovává tříletou dceru Ellu.

Zatímco Ella přišla na svět v Kanadě, kde Michael Frolík hraje hokej, mladší holčička Lily se narodila ve slunné Floridě. „V Kanadě se čeká hrozně dlouho na rodný list a pas poté, co se dítě narodí. Museli bychom se zdržet v Kanadě delší dobu a nemohli utéct ze závějí sněhu,“ vysvětlila před pár týdny fanouškům Diana Kobzanová.

To, že je těhotná, totiž prozradila svým fanouškům na sociální síti teprve před dvěma týdny.

Staňte se MAMINKOU ROKU. Můžete vyhrát ceny v hodnotě až 700 000 Kč!

"Já si na oznamování jiných stavů nepotrpím. Není to nakažlivá choroba, takže se hlásit nemusí. Ale Frolda letos chtěl moc jet na nároďák, nakonec se rozhodl, že nechce odjíždět od malinkýho mimina a dá přednost rodině. Proto, myslím, je fér, abyste to od nás věděli dřív než z médií. Tyhle fotky pořídil můj švára před asi 15 minutami, protože kromě toho, že to nehlásíme, také se zásadně nefotíme. Já na ty romantický vystrčený břicha nejsem, ale oblečená ještě pořád můžu mrkat na pěkný kluky," napsala tehdy.

Čerstvým rodičům gratulujeme!

VIDEO: Roztomilost největší: Dcera Kobzanové s tatínkem Frolíkem zpívala písničku v angličtině

Diana Kobzanová je těhotná. Druhé dítě porodí každým dnem
Diana Kobzanová utajila porod. Už pár dní se raduje z Elenky
První fotky královského miminka! Kate s Williamem ukázali druhého syna
Témata: Slavní rodiče, hokejista, Pór, Síť, Novorozená dcerka, Dlouhá doba, Šťastná novinka, Moderátorka, Modelka, Michael Frolík, Kanada, Rodný list, Mladá holčička, Diana Kobzanová, Roztomilost, Sociální síť, Maminka, Dcera, Kate s Williamem, Tříletá dcera, Čerstvý rodič, Florida, Dvojnásobná maminka