Maminka.czRodina

Dietní stromky

Klára Kotábová 17.  12.  2010
Dietní stromky
Už od listopadu si zdobíme domovy, aby vánoční atmosféra byla naprosto dokonalá. Co frčí? Štíhlé jehličnany a neotřelé svícny.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Trendy, jak zdobit byt či dům, se každoročně mění rychleji než podzimní listí. I když, patříte-li ke klasikům, vaše domácnost bude pravidelně zelenočervenozlatá a všechny módní vlny vám můžou být ukradené.

Na druhou stranu floristé se snaží a vymýšlejí stále další a další detaily, které by do slavnostního hávu oděly i ten nejzapadlejší koutek vašeho domova.

Proč jejich nápady nevyužít jako inspiraci a neozdobit si bydlení sice ve svých barvách, ale nově? Vánocům sluší svíce a dekorace, to jistě víte.

Čtěte také: Kdo u vás nosí dárky?

Věděla jste ale, že sílu svící můžete využít i jako „motorek“, který do ticha rozezní něžnou zvonkohru, rozpohybuje anděly nebo zahraje melodii tradiční koledy.

Vánoční přání nemusíte povalovat v chodbě na botníku. Když si s jejich přípravou a odesláním dají přátelé a příbuzní práci, měla byste jejich snahu patřičně ocenit.
Navíc na viditelném místě můžete ukázat, že máte přátele nejen na Facebooku, ale dokonce i ty skutečné.

Vánoce jsou zkrátka jedinečným obdobím v roce, kterému sluší úplně vše, co vás napadne. Zapojte své kreativní já a užijte si domov ve světle, v jakém ho ještě neznáte.

Tajuplný, plný příslibů, přinášející stále nová překvapení. Tak tedy šťastné a zdobené!

Čtěte také: Kdo u vás nosí dárky?

Další zajímavé články najdete v aktuálním vydání časopisu Maminka.

Témata: Časopis Maminka, Rodina, Vánoční přání, Strom