Maminka.czPeníze a kariéra

Díky levnému pojištění vozidel můžete dopřát dětem víc

Reklama 5.  3.  2012
Za povinné ručení není třeba utrácet každoročně obrovské sumy. Existuje nástroj, srovnávač pojištění, kterým se dá ušetřit několik tisíc korun. Jeho využití je snadné, rychlé a bezproblémové. Ušetřete si na věci, které jsou v životě důležitější.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Tento tip ocení nejenom maminky malých dětí - bude se hodit i dlouho po tom, co děti odrostou. Úspora na povinném ručení za náš nepostradatelný vůz může výrazně ulevit napnutému rodinnému rozpočtu, nebo může poskytnout prostor pro nákup něčeho, co bychom jinak dítěti museli odepřít.

Jedinou radou, kterou vám tedy ohledně sjednávání povinného ručení můžeme dát, je: využijte k tomu srovnávače. S nimi ušetříte až 70 % z běžné ceny povinného ručení, což může být i skoro 10 000 Kč ročně. Navíc pokud využíváte i havarijní pojištění, může úspora vylétnout ještě výš, protože srovnávače zpravidla nenabízejí pouze povinné ručení, ale právě i tuto nadstandardní ochranu.

Jak nám srovnávače šetří peníze

Pokud nám někdo řekne, že dostaneme slevu několik tisíc korun ročně, a to za nic, asi začneme někde hledat chyták - proč by najednou někdo nabízel o tolik levnější produkt, než je běžné? Navíc externí prodejce? Když pojišťovna sama prodává za 5 000 Kč, jak může srovnávač to samé nabízet za 2 000 Kč?

Situace na trhu s pojištěním je velmi specifická. Z vysokých cen nemůžeme vinit pojišťovny - na ty je vyvíjen tlak, který je nutí být tím stabilním článkem ve finančním sektoru (komerční pojišťovny prostě nekrachují, což je velmi zajímavý jev, který jim přidává na důvěryhodnosti). To stojí hodně peněz - udržet se ve skvělé finanční kondici a zároveň svou stabilitu dát na odiv klientům.

Na srovnávače, "prosté prodejce" pojištění, takové nároky nemáme. Chceme po nich pouze co nejnižší cenu, kterou nám jsou schopni dát. Zastupují mnoho klientů, takže mají s pojišťovnami uzavřené výhodné smlouvy, přičemž jejich samotné náklady jsou minimální. A to je ta jediná příčina toho, že jsou srovnávače tak levné.

Největší a nejoblíbenější? Určitě ePojisteni.cz

Budeme-li hledat srovnávač, který je na našem trhu nejpopulárnější, narazíme na ePojisteni.cz. Společnost, která na našem trhu působí už 4 roky (to je na srovnávač opravdu hodně), ušetřila svým klientům stovky milionů korun. I na poměrně levném povinném ručení dokáže ušetřit tisíce korun, které určitě v každé rodině najdou mnohem lepší využití.

Pokud chcete ušetřit na povinném ručení, není lepší volby, než srovnávačů. Zvolíte-li srovnávače, nenajdete výhodnější služby, než ty od ePojisteni.cz. Podobné je to, pokud hledáte pojištění cestovní, nebo nemovitosti - ePojisteni.cz vás nikdy nezklame v péči o zákazníky a už vůbec ne cenou.

Více informací naleznete na www.epojisteni.cz

Zde se můžete zeptat Veroniky Hanušové, produktové manažerky srovnávače pojištění.

Témata: Peníze a kariéra