Maminka.czHoroskopy

Dítě ve znamení Panny: Dbejte na rozvoj sebevědomí a dopřejte mu spoustu času v přírodě

Simona Formánková 12.  3.  2024
Sotva jste objevila dvě čárky na těhotenském testu, už vás napadá, jaké vaše miminko asi bude? Jakou bude mít povahu nebo jaké aktivity budete společně rádi podnikat? Podívejte se, jak vám na tyto otázky odpoví hvězdy. Astroložka Martina Blažena Boháčová vám prozradí, jak vychovávat dítě ve znamení Panny.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Když se vám narodí dítě ve znamení Panny, narodila se vám bytost, která má ráda bylinky a přírodu. Měli byste vaše děťátko vést odmala k tomu, aby se v přírodě pohybovalo často. Ideální je, když máte zahradu," říká astroložka Martina Blažena Boháčová. 

"Ideální je, když dítě odmalička vedete k tomu, aby pěstovalo ovoce, zeleninu a aby se vyznalo v bylinkách, aby vědělo, že země nám dává život. Dítě narozené ve znamení Panny se může někdy zdát zakřiknuté, proto je dobré, abyste u něho dbali na rozvoj sebevědomí. Pokud to totiž podceníte, nemusí dosáhnout v životě vysněného úspěchu," varuje Martina Blažena Boháčová. 

 

 Panny  bývají zakřiknuté, pomozte jim k sebevědomí.

 

Tipy pro výchovu dítěte ve znamení Panny:

  • Učte je odmalička hospodařit s penězi
  • Pořiďte jim pokladničku a ukazujte jim, jak šetřit
  • Ukazujte jim, jak důležité je vážit si věcí kolem sebe
 

    A jaké jsou panny jako školáci? Dozvíte se zde.

 

"Děti ve znamení Panny nepotřebují značkové oblečení, ale chtějí být čisté a upravené. Jednoduše se cítit dobře a volně,"  dodává astroložka. Přestože jsou obvykle tyto děti v učení trochu pomalejší, více toho vědí a déle si pamatují. Mohou být také velmi kritické a pokud je kritizujete vy, měli byste je vzápětí za něco také pochválit.

Podívejte se na video.

Mámy podle horoskopu: Jaké jsou Blíženkyně, Račice, Lvice a Panny?
Témata: Láska a vztahy, Výchova, Chování a vztahy, Horoskopy, astrologie, příroda, Panna, Spousta času, Martin Blažena Boháčová, Rozvoj, Znamení, Martin Blažit Boháčová, Astroložka, Martina Blažena Boháčová, Sebevědomí, Děti, Blíženkyně