Maminka.czDěti

Dobře to dopadlo. Hledané holčičky se našly, spaly na hřišti v dřevěném vláčku

redakce 25.  7.  2017
Od včerejška hledali pražští policisté dvě sestry ve věku šest a devět let, které se ztratily na hřišti v Kobylisích. Dívky byly naštěstí dnes nalazeny na hřišti asi 4 kilometry od domova.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Holčičky si včera hrály na hřišti v Kyselově ulici, kdy je naposledy někdo viděl kolem druhé hodiny odpolední. Od té doby je hledala Policie ČR.

„Díky poznatkům od občanů, kteří viděli pátrací relaci v médiích a od rána začali volat na linku 158, byly dívky nalezeny. Jsou v pořádku, policejní hlídka je našla na dětském hřišti v 8:15 hodin v Toruňské ulici v Praze 8. Děkujeme všem, kteří pátrací relaci věnovali pozornost,“ uvedl policejní mluvčí Jan Daněk pro Blesk.cz.

Ten dále dodal, že  holčičky byly celou noc schované v dřevěném vláčku na dětském hřišti, kde byly ráno nalezeny. Byly přikryté dekou. Policisté, kteří je našli, je podle Daňkových slov vzali na služebnu do tepla, převlékli je a dali jim najíst.

Další okolnosti jejich pravděpodobného útěku budou prověřovat kriminalisté a pracovníci orgánu sociálně právní ochrany dětí.

Vůbec si nedokážeme představit, co museli přožívat celou noc rodiče holčiček. Necháváte takto staré děti bez dozoru na hřišti?

Z režisérky profesionální pěstounkou. Náručí Lenky Cingrošové prošlo už 5 dětí
Princ George slaví 4 roky. Už nemusí nosit podkolenky, ale na kalhoty si ještě počká
Video: Otcové jsou u porodu důležití. Tyto naturální záběry vás dostanou

 

Témata: Děti, Naturální záběr, Náš, Dívka, Převlek, Náručí, Rána, Policie, Dětské hřiště, Dozor, Dopad, Náruč, Právní ochrana, Záběr, SPA, Hřiště, Holčička, Profesionální pěstoun, Policista, Policie ČR, Kalhoty, Police, Praha, Policejní mluvčí, Vláček