Maminka.czRodina a vy

Dojemná svatba! Nevěsta měla malou dceru na zádech po celý obřad

Gabriela Kolinová 17.  10.  2020
"Chtěla jsem, aby dcera byla součástí našeho svatebního dne," vypráví Dalton Mort, maminka dvou a půlleté Ellory z Ohia. A to se také povedlo. Holčička byla po celou dobu obřadu u maminky v šátku. A vznikly z toho tyto dojemné fotografie.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Ano, asi by bylo jednodušší požádat někoho z rodiny, aby se o batole postaral, a v případě, že by dělalo rámus, aby ho z kostela nebo obřadní místnosti odvedl pryč. Tak to ale tihle nastávající manželé nechtěli.

Tereza Ramba to schytala od matek. Kvůli nosítku! Co jí píše Třeštíková?

"Opravdu jsem si moc přála, aby naše dcera byla součástí celého obřadu. Cítili jsme, že manželství je závazkem celé naší rodiny," vysvětluje maminka Ellory. Svatební ceremonie trvala téměř pětačtyřicet minut a bylo nutné, aby to holčička vydržela. "A opravdu bylo nejjednodušší uvázat si ji do šátku, v průběhu svatby si tak mohla zdřímnout a také to udělala. Prospala celých dvacet minut," dodává Dalton, která se jen řídila mateřským instinktem a věděla, že nejlíp dceři bude v blízkosti mámy a táty. 

A dojemné video jako bonus

Někdo může namítat, že mít dítě upevněné na zádech téměř celou hodinu v tichém kostele musí být vyčerpávající, ale Dalton si to nemůže vynachválit: "Obřad nemohl mít hladší průběh. Kdybych se měla znovu rozhodnout, udělám to stejně," dodává. Navíc mají novomanželé ze svatby krásné fotky, protože na každé je s nimi jejich malá Ellora. Autorkou snímků je Laura Schaefer z Ohia a vy si je můžete prohlédnout v naší fotogalerii. 

Malá svatba zapříčinila rozvod Hanky (39) a jejího manžela. Nezvládl ji
Bez emocí se to neobejde! Podívejte se na dojemné fotografie otců, kteří vdávají své dcery
Budete plakat dojetím: Darovala holčičce kostní dřeň, pak ji pozvala na svou svatbu
Témata: Děti, Láska a vztahy, Rodina a vztahy, Péče o dítě a jeho výchova, Rodina a vy, svatba, Nevěsta, Celý, Záda, Dcera, Rámus, Obřad, Mela, Maminka, Celá doba, Malo, Šátek, Čelo, Ohio, Kostel, Dojem, Dalton, Malá dcera