Maminka.czSlavní rodiče

Dokonalá Ivanka Trump: Podívejte se, jak žije se třemi dětmi a manželem

Supermámy.cz 23.  1.  2017
Ivanka Trump, dcera nového amerického prezidenta, vypadá na všech fotografiích naprosto dokonale. A je jedno, jestli jsou oficiální nebo ji někde zachytí fotografové.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Když její otec Donald Trump loni na podzim vyhrál prezidentské volby v USA, začalo se o Ivance mluvit i jinak, než jako o dceři z bohaté rodiny, která sama vede úspěšný život.

Padalo slova o tom, že by mohla vystupovat po boku svého otce jako první dáma, přinejmenším při některých příležitostech, protože to bude zvládat lépe než jeho žena Melanie.

Klepněte pro větší obrázek

Donald Trump se prezidentského úřadu ujal teprve před pár dny, takže to, kdo ho při různých příležitostech bude doprovázet, se teprve uvidí. Bez ohledu na to, co si myslíme o jeho názorech a chování, zdá se, že Ivanka Trump (35) by takovou roli mohla zvládat docela dobře.

PROHLÉDNĚTE SI VELKOU  FOTOGALERII IVANKY TRUMP A JEJÍ RODINY

Už dnes má spoustu aktivit a dá se říci, že ve většině z nich si vede velice dobře. A to se krom toho stará o tři malé děti. Mimochodem, zdrobnělé slovanské jméno je jejím oficiálním, ale česky na rozdíl od svého bratra Donalda neumí.

Témata: Slavní rodiče, Donald Trump, Ivanka Trump, Melánie, Ivan, Jak, Donald, První dáma, Manžel