Maminka.czRecepty

Doma chutná nejlíp a s Recepty od Maminky dvojnásob. Už jste je vyzkoušeli?

redakce 1.  5.  2017
Už vás nebaví neustále hledat inspiraci, co připravit dětem na svačinku nebo na oběd? Tak v tom případě se vám bude hodit naše kuchařka pro nejmenší Recepty od Maminky.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Na celkem 146 stranách najdete desítky bezva receptů na chutné svačinky, kašičky, polévky, ale také redakční tipy na zdravé obědy a večeře, se kterými u dětí rozhodně zabodujete. A protože život je sladký a s dětmi obzvlášť, nechybí ani recepty na sladké dobroty.

Co vaříme v redakci?

Dočtete se také, že šéfredaktorka Maminky Alice Rossi má nejraději italskou kuchyni. Jak by taky ne, když je sama autorkou kuchařky Inspirato da Italia - Všichni ke stolu.

Nechybí ani tipy od kulinární redaktorky Eriky, která vaří nejen pro svého dospívajícího syna a čtyřletou dceru, ale také nás v redakci neustále zásobuje svými dortíky, kterým nikdy neodoláme.

To webeditorka Markéta, která má doma čtyři "chlapy" vám zase prozradí, jak za krátkou dobu uvařit výbornou večeři bez masa, která zasytí i ty největší jedlíky.

Kde kuchařku koupíte? 

Speciál časopisu Maminka Recepty od Maminky bude k prodeji v sítích M-Trafik, Lagardere, Geco, Peal, Valmont, Finex, Traficon, v potravinových řetězcích Globus, Albert, Tesco, dále pak v síti České pošty. K dispozici je od 17.3. na skoro 3 000 prodejních místech.

Objednat můžete přes SMS

Pošlete SMS na číslo 902 11 ve tvaru: VARENI mezera JMÉNO mezera PŘÍJMENÍ mezera ADRESA mezera MĚSTO mezera PSČ. Příklad: VARENI Jan Novak Prubezna 233 Olomouc 77900
Cena každé přijaté SMS je 199 Kč vč. DPH (zahrnuje poštovné i balné). 
Provozuje CN INVEST, a. s., infolinka 296 363 199 ve všední dny 8–16 hod., mobil@cninvest.cz,www.platmobilem.cz

Soutěžte s námi na Instagramu

Zapojte se do soutěže o 50 dortových forem Tescoma. Stačí se vyfotit s kuchařkou Recepty od Maminky a fotku vložit na Instagram s hashtagem #receptyodmaminky. A nezapomeňte si přidat do oblíbených náš profil @casopismaminka.

Klepněte pro větší obrázek

 

Romantika (jen) pro rodiče. Poradíme vám, kde si užít víkend ve dvou
Nemůžete lepek? Vyzkoušejte tyto hříšně dobré bezlepkové recepty
Víkendové dobroty. Pochutnejte si na bramborovém salátu nebo božských vaflích

 

Témata: Děti, Recepty, Video, Batole, Jídelníček, Chuť, Romantika, Martinus, Redakční tip, Řetěz, Hashtag, Italsko, Dom, Recept, Šéfredaktorka, Geco, Profil, Božský, NEJ, Dospívající syn, ARI, Glóbus, Instagram, Alice Rossi, Mezera