Dopřejte svým rukám volnost, nechte si přinést nákup z Tesca

Reklama 21.  6.  2016
Díky službě Tesco Potraviny on-line můžete starosti s nákupy vypustit z hlavy i rukou! Své volné ruce využijte na všechny ty příjemné věci, které život nabízí. Nyní navíc s akcí na dopravu zdarma.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Ruce využíváme téměř pro všechny každodenní činnosti, nošení těžkých tašek s nákupem ale rozhodně nepatří mezi ty oblíbené. Naštěstí je tu služba Tesco Potraviny on-line, která vaše ruce od tohoto nepopulárního úkolu uvolní – zaměstnanci Tesca vám totiž těžký a objemný nákup doručí až ke dveřím vašich domů a bytů. Své „osvobozené“ ruce pak můžete využít na všechny ty příjemné věci, které život nabízí – ať už se rozhodnete obejmout své blízké, přečíst dětem pohádku, nebo zasadit květinu.

Společnost Tesco je v České republice průkopníkem v on-line nakupování potravin. Poprvé službu spustila před čtyřmi lety a aktuálně je dostupná už čtyřem milionům Čechů v celkem sedmi krajích a dvanácti městech. Pracovníci Tesca vám jen v České republice měsíčně doručí zboží o průměrné váze více než 1 765 000 kilogramů – a to už je pořádná tíha! Proč byste se tedy s nákupy měli pracně tahat právě vy, když je to tak snadné? Při doručení většího nákupu do konce června navíc můžete mít dovoz neomezeně a opakovaně zdarma, stačí nakoupit alespoň za 2 200 korun a zadat slevový e-kupon s kódem sleva100. Z celkové částky vám tak bude odečteno 100 korun, které plně pokryjí i tu nejvyšší možnou sumu za dovoz. Ta se pohybuje mezi 49 a 99 korunami v závislosti na čase doručení.

Klepněte pro větší obrázek

On-line nakupování se v posledních letech dostalo na první příčky oblíbenosti. Zboží můžete jednoduše pořídit i přes internet, v pohodlí domova, bez stresu a bez námahy – ušetřený čas potom můžete věnovat jiným aktivitám nebo rodině a svým blízkým. Na webu itesco.cz navíc naleznete vše, co hledáte. Vybrat si můžete taktéž preferovaný čas doručení, způsob platby a dopravy.

Společnost Tesco rovněž ponechává svým zákazníkům možnost využívání benefitů v rámci členství Clubcard. Zákazník sbírá body za nákup stejným způsobem, ovšem při nákupu on-line obdrží dokonce dvojnásobek bodů. Položky z jednotlivých nákupů se navíc automaticky ukládají do složky „Oblíbené“. Můžete se k nim tak snadno vracet bez zbytečného vyhledávání a tím napříště ušetřit ještě více času.

Pokud jste tedy ještě službu Tesco Potraviny on-line nevyzkoušeli, právě teď je ta pravá chvíle! Neváhejte – vaše ruce vám budou vděčné.