Maminka.czČasopis Maminka

Dubnová Maminka je tu. Titulku zdobí Kristýna Badinková Nováková

kog 21.  3.  2019
Přichází jaro a s ním i dubnové číslo časopisu Maminka. A opět je nabité zajímavými články. Těšte se také na velký rozhovor s herečkou Kristýnou Badinkovou Novákovou, která nám prozradila, jak si užívá své dvě dcery, nové manželství i svou hereckou profesi.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Život jí v posledních letech přinesl perné chvilky, ale po rozvodu s manželem a tátou svých dvou holčiček se znovu provdala a opět září štěstím: "Holky o svatbě vůbec nevěděly, byla úplně tajná. Prostě jsme jen tak odjeli na víkend a nikdo netušil, že se chceme vzít," vypráví Kristýna Badinková Nováková, která si vzala za manžela choreografa Viktora Badinku.

Klepněte pro větší obrázek

"Když jsme to pak holkám řekli, měly hroznou radost. Akorát Márinka pak najednou začala ronit slzičky a říkala: "Ale já chci být taky Badinková!" Vysvětlili jsme jí, že je Fuitová po tatínkovi a že jestli chce, může používat obě příjmení. Zatím to neudělala," prozradila herečka v rozhovoru, ve kterém jsme si s ní povídaly i o radostech a starostech mámy dvou holčiček a o tom, jak u nich řeší záchvaty vzteku. 

A pozor! Dubnové vydání či předplatné s dárkem kupujte na: www.ikiosek.cz/maminka

Kristýna Fuitová-Nováková: „Mateřství mě podstatně změnilo!“

V dubnovém čísle Maminky kromě rozhovoru najdete také články o dětském pláči, o správném přibírání miminek, o přípravě na nástup do školky i školy. Velký materiál je věnovaný i příběhům žen, které potratily a snaží se se ztrátou vyrovnat. A hlavně – začíná další ročník Maminky roku 2019. Loňské vítězky tu vzpomínají na loňský ročník. Podle Radky Doudové, Maminky hrdinky 2018, byla celá soutěž opravdovou oslavou mateřství. "A my se všechny na pár dní staly princeznami," vzpomíná.

Pokud se rozhodujete, že byste se přihlásila nebo přihlásila některou z maminek, více informací se dozvíte tady:

Hledá se Maminka roku 2019! Poslední šance se přihlásit, pojďte do toho!

 

Témata: Slavní rodiče, Časopis Maminka, Nova, Novák, Badinková, Fuitová, Novak, Kris, Maminka, Číslo časopisu, Loňský ročník, Titul, Roni, Nováková, Radka Doudová, Dubnové vydání, Krist, Dubnové číslo, Titulek, Herecká profese, Bad, Velký rozhovor, Herečka

Video