Maminka.czSlavní rodiče

Duševní klid Krainové je v troskách, navíc čeká maxidítě

Korzo.cz 14.  9.  2012
Duševní klid Krainové je v troskách, navíc čeká maxidítě
Topmodelka Simona Krainová (39) má každou chvílí porodit druhé dítě. Ale rozhodně nemíní sedět doma, skládat si oblečky a čekat na porod.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jako tvář největší módní akce letošního roku Prague Fashion Weekend, která se koná na Pražském hradě, se zúčastňuje přehlídek českých návrhářů, zahraničních hostů a luxusních značek.

"Kdybych seděla doma, přemýšlela bych o porodu. V pracovním běhu mi to těhotenství rychle ubíhá. Všichni mi doporučují klid, jenomže můj duševní klid je vlastně v chaosu," přiznává Korzu stálice světových módních pódií, maminka jedenapůlročního Maxea manželka Karla Vágnera (36), syna známého hudebníka stejného jména a příjmení.

"Když jsem jezdívala do Londýna, New Yorku, do Paříže, vždycky mě móda zajímala. A když mi teď někteří starostliví přátelé navrhovali, abych se už kvůli nadcházejícímu porodu festivalu nezúčastnila, řekla jsem ne, ne, určitě přijdu a porodím až pak,"směje se Simona Krainová, která opravdu netuší, co se jí narodí.

Jen prý bezpečně ví, že to bude - podle bříška - velké dítě. Samozřejmě, chtěla by mít k synovi dcerku, ale když to bude zase zdravý chlapeček, bude taky šťastná.
"Holčička by se měla jmenovat Angela a chlapeček dostane jméno podle toho, jak bude vypadat,"tvrdí Krainová.

Témata: Slavní rodiče, Max, fashion week, Český návrhář, Klid, Velké dítě, Prague Fashion Week, Duše, Angela