Maminka.czMaminka roku 2021

Emotivní chvíle v Mamince roku 2021: Tomáš Klus svojí písní "Mariím" dojal všechny přítomné

Simona Formánková 27.  10.  2021
Letošní ročník projektu Maminka roku již zná své vítězky. A stejně jako v předchozích letech, ani letos nebyla během galavečera o dojemné momenty nouze. Pojďme si ještě připomenout pár těch nejemotivnějších chvil z Maminky roku 2021!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Finálovému večeru jako již každoročně předcházelo spoustu práce a příprav. Tomáš Klus se rozhodl, že píseň Mariím představí se svojí kapelou nejen v novém aranžmá, ale také v doprovodu dětského pěveckého sboru Permoník. A protože celý sbor je až z Karviné, nabídla společnost Regio Jet, že děvčata dopraví ve svých pohodlných vozech až k nám do Prahy. A díky práci a spolupráci všech tak vznikl opět nezapomenutelný večer. 

Galavečer začal naprosto pompézně a šlo o nejdojemnější úvod, který kdy Maminka roku měla. Tomáš Klus nastoupil se sborem Permoník a společně zazpívali píseň Mariím. K té jsme natočili videoklip s maminkami při běžných činnostech, které všechny dobře znají. Úklid, příprava snídaně pro děti, čtení pohádky, mazlení s dětmi... Jednoduše to, proč stojí zato vzdát hold úplně všem maminkám. Píseň se objeví již brzy na Tomášově novém albu.

A podívejte se i do galerie, jak probíhalo vyhlášení Maminky roku 2021!

Maminka roku 2021: Absolutní vítězkou je Jaroslava Hadžiosmanovič. Publikum jí tleskalo vestoje!
 
 
Témata: Video, Tomáš Klus, projekt, Maminka roku 2021, galavečer, Tomášov, Máří, Maminka, Tomáš, Permoník, Marie, Karviná, Píseň, Praha