Eva (24): Přítelova bývalka nám ničí vztah

4. 7. 2012 10:51
No... tak na tohle bych já fakt nervy neměla.... když se mi něco nelíbí a přítel to nedokáže pochopit, začnu to dělat taky (ale nejedná se o tyhle případy) - jde např. o to, že mi neřekne, že jede do Pardubic, já přijedu domů a on nikde... tak jsem to parkrát udělala taky a hned bylo čoro-moro, takže od té doby pochopil, že jemu by se to taky nelíbilo a už mi dává vědět... takže možná bych poradila zkusit něco podobného...
4. 7. 2012 12:24
to je jak kdybych to psala já před XXXXX letma ....ale já tehdy teda byla razantnější, a na přítele se vykašlala...sbalila sem co mohla, a hotovo...a to sliboval hory doly...no velké kulové.....nakonec se ukázalo, že to s bývalkou stejně táhl, i přes jeho sliby, a krásné slovíčka......Já být ta Eva, už jsem pryč... ať si ten pááááán tvorstva trhne ...třeba všema třema nohama..
Bloncka 5. 7. 2012 07:04
Ahoj Evo,
Tak tuhle situaci ti vůbec nezávidím a bohužel to vidim tak že si tě jako partnerky neváží , jelikož kdyby ano omezil by aspoň na minimum kontakt sní, kdyby si mu za to stála.Přijde mi že nebere vůbec v potaz to , že i když to mezi nima"skončilo" tak jak tvrdí i tenhle kontakt může ubližovat. Podle mého názoru pokud se měly jednou rádi a ať se stalo mezi nima cokoliv, vždycky mezi nima bude víc než jenom kamarádství. A hlavně pokud budeš dělat výstupy a výčitky ona bude první ,k terá ho bude utěšovat a komu si postěžuje, jelikož sní byl před tebou a jak jsem tak pochopila má asi k ní i značnou důvěru a asi možná větší než k tobě, jelikož by ti o všem hned řek . Tohle je podle mne jenom bludný kruh, kde tento vztah udržuješ jenom ty .
3