Maminka.czZa zábavou

Family parky jsou stále oblíbenější. Kde najdete ty nej?

Reklama 14.  6.  2019
Ještě před pár lety je tu znal málokdo, nyní se tato zábava pro celou rodinu stává stále více populárnější. Spousta atrakcí pro děti různého věku, kvalitní zázemí a služby, díky kterým můžete ve family parku strávit bez problému celý den nebo víkend. Jedním z nejznámějších je i brněnský BRuNO family park.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Proč jsou family parky tak populární?

Nezáleží, jestli jsou vám dva roky nebo vám bylo šedesát, tady se zabaví opravdu každý. Ať už si zvolíte pohybové hry nebo třeba ty více kreativní, do většiny z nich se mohou s dětmi zapojit snadno i jejich rodiče. Užijete si tak společný den zábavy plný dobrodružství.

Zábava za každého počasí

Je jedno, zda je vedro nebo prší, do BRuNA můžete vyrazit za každého počasí. Má venkovní i vnitřní část (ta je otevřena celoročně), takže se nemusíte bát, že vám návštěvu zábavního parku pokazí déšť nebo zima. Venkovní část má neuvěřitelných 3700m2 a najdete tam 15 jedinečných atrakcí, které byly vyráběny přímo pro tento family park.

Pro milovníky vodních hrátek

Všechny děti vodu milují, takže jestli něco v BRuNO musíte určitě vyzkoušet, je to místní venkovní „vodní svět“. Kromě klasických skluzavek a toboganů tu najdete například Archimédovy šrouby, pumpy, stavidla, vodní kola všech typů nebo třeba jezírko.

A co na vás čeká uvnitř?

Vnitřní část BRuNO family parku je otevřena pro všechny děti a rodiče celoročně. Rozprostírá se na ploše 4 000 m2 a obsahuje více než 40 jedinečných atrakcí pro děti každého věku. Vyřádit se můžete na autodromu, toboganu, lodičkách, trampolínách nebo na skákacích atrakcích, jako je BRuNŮv polštář. Chcete vyzkoušet něco netradičního? Pak vyrazte na křečkovo kolo, labyrint (Chacha box) nebo na air hockey a stolní fotbálek.

Když vám vyhládne…

Abyste si atrakce mohli pořádně užít, potřebujete doplnit energii. Tu vám přímo ve family parku BRuNO zajistí restaurace Hnízdo. Můžete se těšit na obědové menu, zdravé saláty, oblíbenou pizzu i pokrmy klasické české kuchyně. Kromě toho má restaurace velkou venkovní terasu a dětský salonek, takže je i skvělým místem pro uspořádání dětských narozeninových oslav nebo rodinných setkání.

Témata: Za zábavou