Maminka.czChci si rodit po svém

Festival o porodu a rodičovství už za týden! A celý on-line

6.  10.  2020
Máme tu pro vás pozvánku na akci, kterou považujeme za skvělou a mimořádně užitečnou. A která se bohužel bude konat jen v on-line verzi. Ale třeba se díky tomu budou moci přidat i ženy, které by se tam osobně nedostaly. Festival o těhotenství, porodu a rodičovství, který navazuje na Světový týden respektu k porodu, začíná 12. října a potrvá až do konce října.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Flexibilita je jedna z prvních mateřských super schopností, která se po porodu prudce rozvíjí a my za organizační tým v ní získáváme v současné době novou úroveň mistrovství," prohlásila Lucie Ambrožová, ředitelka Festivalu o těhotenství, porodu a rodičovství po tom, co bylo jasné, že ani v novém podzimním termínu neproběhne kvůli koronaviru v plné kráse. 
 
Nakonec padlo rozhodnutí – festival ano, o týden později a celý v on-line verzi. Aktuální informace na Facebooku akce
 
 
A i když se na festival, jehož je náš časopis Maminka partnerem, nemůžete vydat osobně, i v on-line verzi se máte na co těšit. Podrobný program zde na webu festivaluJen se schválně podívejte na nabídku přednášek, je vážně skvělá. 
 
Připravená je i dárková hra s krásnými cenami od našich partnerů. Festival podporuje mimo jiné i herečka Aneta Krejčíková, která je rovněž partnerkou našeho celoročního projektu Chci si rodit po svém
 
 

Světový týden respektu k porodu vyhlašuje každoročně AFAR – Frankofonní aliance za respektovaný porod. Cílem je upozornit na celospolečenský dosah fenoménu porodu a napomoci prosazování nejnovějších výsledků vědeckých výzkumů do porodnické praxe.

České Hnutí za aktivní mateřství (HAM) pořádá každoročně informační festival pro nastávající rodiče již od roku 2006. Jde o sedmidenní maraton přednášek, diskusí, filmových projekcí a workshopů na téma porod, těhotenství, péče o děti, ekologie.

Součástí festivalu je vzdělávací expozice porodních pomůcek a zároveň HOMO ECOLOGICUS – expozice k přírodě i člověku šetrných prostředků použitelných v těhotenství, při porodu a v péči o děti. 

Festival má vlastní webové stránky www.respektkporodu.cz

A pro pobavení jeden otec u porodu 

 
Témata: Těhotenství, Porod, Rodičovství, Tipy a rady porod, Otec u porodu, Domácí porod, Hypnoporod, Chci si rodit po svém, festival, on-line, Ambulantní porod, Festival o porodu, Frank, HAM, Facebook, Aneta Krejčíková, Respekt, Pór, Verze, Lucie Ambrožová, AFAR, Celý, Maminka partner, Line