Maminka.czČasopis Maminka

FOTOGALERIE: Akce Pojďte ven s Maminkou přilákala tisíce lidí

Klára Kotábová 19.  6.  2014
Akce Pojď ven s Maminkou v sobotu na pražskou Ladronku přilákala přes 4500 návštěvníků. Podívejte se, jak si rodiny báječně užily odpoledne.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Sobota 14. června byla na pražské Ladronce vyhrazena dětem. A trochu také rodičům. Děti ale na akci „Pojď ven s Maminkou“ byly rozhodně na prvním místě. Soutěžily o ceny i pro radost z pohybu. A dobrá zpráva: Odměny se dostalo všem, kdo dorazili. Nálada byla výborná.

Moderátor Honza Musil už od začátku soutěžně zábavného odpoledne dbal o to, aby se nikdo z návštěvníků nenudil. Více než 4500 návštěvníků mu hned od počátku přizvukovalo pod pódiem, děti se rozběhly po všech připravených atrakcích a na vlastní kůži zkoušely, jestli jsou dostatečně zábavné. Podle výskotu ze všech stran zábavné byly. Mediálním partnerem celé akce byly časopisy Maminka, Sluníčko a Mateřídouška. Záštitu nad akcí převzala starostka městské části Praha 6 Ing. Marie Kousalíková.

Velké hry o ceny

Děti mohly během odpoledne nejen vyzkoušet a natrénovat si cirkusové triky a grify akrobatů, kromě toho mohly soutěžit ve velké odpolední soutěži „Jak dobře znáš Česko?“ Ti, kterým se do velkého soutěžení nechtělo, mohli tančit s klaunem Ferdou, nechat si namalovat na obličej některý ze zajímavých motivů, vyřádit se na trampolíně nebo na skákacích hradech. Zábavu a překvapení dětem přichystali také maskoti časopisu Sluníčko – Líza s Pupíkem, kteří se dětem odpovědně věnovali celé odpoledne. Všichni partneři celého odpoledne měli pro děti připravené stovky cen, takže s prázdnou neodcházel domů nikdo.

Celé soutěžní odpoledne bylo zakončeno skvělým vystoupením souboru Kašpárek v rohlíku a mě moc těšilo, že na jeho chytlavé písničky se rozpohybovali i někteří tatínci, kteří dosud postávali u předváděného vozu KIA. Kdo chtěl, mohl ochutnat sušenky Manner, maminky většinou obdivovaly skvělé plastové doplňky do kuchyně Tupperware či bio přírodní kosmetiku značky Weleda. Ochutnaly spolu se svými ratolestmi delikatesky stejnojmenné značky Delikatesky.cz a vyzkoušely bezpečnost autosedaček značky Britax/Römer od distributora Baby Direkt. Ve stánku Druchemy děti slepovaly vystřihovánky lepidlem Herkules nebo zábavně tvořily a testovaly kreativní hračky pro děti od společnosti Lowlands. Pro všechny zúčastněné připravila Ondrášovka pitný režim zdarma, a to novou minerálku – Polibek s příchutí maliny.A pokud měly maminky pocit, že musí být krásné, k dispozici jim byly vizážistky a odborné poradkyně značky Mary Kay.

Sejdeme se za rok

Vzhledem k tomu, že jsme si všichni celé odpoledne báječně užili, je to jasná věc. I když: Ven s maminkou může vaše ratolest vyrazit kdykoli. Stačí jen, když vás vezme za ruku a otevře dveře. I ve dvou či ve třech si můžete užít skvělou zábavu. Tak nepropásněte příležitost. A za rok na shledanou.

Témata: Mateřídouška, Časopis Maminka, Přírodní kosmetik, TIS, Akce, Fotogalerie, Weleda, Sluníčko a Mateřídouška, Ondrášovka, Foto, Britax Römer, Herkules, Baby Direkt, Polibek, Starostka, Britax, Kašpárek, Zábavné odpoledne, Mary Kay, Jasná věc, Grif, Honza Musil