Maminka.czTěhotenství

FOTOGALERIE: Belly painting aneb ozdobte své bříško hennou

Jitka Hemolová 15.  2.  2017
Toužíte po netradičních fotkách s těhotenským bříškem? Ve světě letí malování hennou. Podívejte se, jak jsou s hennou bříška krásná.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Ženy často volí motivy spojené se stromem života nebo různé květinové mandaly, které se soustřeďují kolem pupíku. Ale na bříško se dá namalovat leccos, i poměrně komplikované umělecké obrazy. Důležité je, jak to cítíte vy sama. Cílem je vytvořit krásné umělecké dílo, se kterým se budete cítit dobře, pohodlně, v bezpečí... Malování trvá zhruba 90 minut a kromě bříška si ženy nechávají často malovat i ruce či prsa. Zhruba druhý až třetí den po malování henna ztmavne a je nejlepší na fotografování. Bříško hraje v tomhle příběhu hlavní roli a fotografie maleb jsou opravdu neodolatelně krásné. Skvělá vzpomínka na těhotenství, co říkáte? 

Mezi umělkyně, které těhotným ženám na bříško hennou malují patří třeba Kelly Caroline, Sarah Kate nebo studio Blue Lotus. 

 

 

Témata: Těhotenství, Jen pro maminku, Tipy a rady v těhotenství, Krása a styl, Bříško, Umělecké dílo, Bell, Kelly, Malování, Vzpomínka, Fotogalerie, Umělkyně, Třetí den, Pinterest, Strom života, Foto, Dílo, Vzpomínka na