Maminka.czSlavní rodiče

FOTOGALERIE: Kate a William jsou svoji už tři roky

Iva Endrychová 29.  4.  2014
FOTOGALERIE: Kate a William jsou svoji už tři roky
To to letí. Píše se 29. dubna 2011 a celý svět slaví nejslavnější svatbu posledních let. Prostá dívka Kate Middleton dostala do chomoutu nejžádanějšího prince - Williama z Velké Británie. Připomeňte si jejich lásku.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Právě dnes to jsou tři roky, co se Kate Middleton provdala za Williama z Windsoru. Svatbou oba získali právo užívat titul Vévoda a Vévodkyně z Cambridge. Třetí výročí svatby je označováno jako kožené. V ten den by si manželé měli nadělit něco koženého.

I z fotek z poslední doby je patrné, že jejich láska stále nevyprchala. Mají za sebou náročnou cestu po Novém Zélandu a Austrálii, ale i tam si pro sebe kradli chvilky, kdy si užívali přítomnosti toho druhého.

Jejich láska byla naplněna loni 22. července, kdy se jim narodil syn George, který je pro ně nyní vším. Oba se mu velmi věnovali i během cesty. Kupříkladu William si každý večer našel chvilku, aby svého syna uložil do postele.

Připomeňte si jejich nejkrásnější fotografie:


I tohle si dnes můžete na webu maminka.cz přečíst:

10 rad, jak si s dětmi bezpečně užít trampolínu na zahradě

Budu mít cvaldu nebo drobka?

Kdy je pro dítě nejlepší začít s cizím jazykem?

Témata: Slavní rodiče, Fotogalerie, Windsor, Kate a William, Kate Middleton, William, Kate, Foto, Rok, Kat, Výročí svatby