Maminka.czZdraví

FOTOGALERIE: Nejkrásnější svatební šaty roku

Iva Endrychová 10.  7.  2014
FOTOGALERIE: Nejkrásnější svatební šaty roku
Chystáte letos svatbu? Podívejte se, v jakých šatech budete ta nejkrásnější nevěsta.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Pokud plánujete svatbu v roce 2014 a chcete se držet nejnovějších trendů. Určitě Vás nepřekvapí, když řeknu, že v materiálech vede krajka. Krajka sebou nese nádech romantiky, elegance a rafinovanosti. A to především v použití krajky po celé délce modelu, ale i v detailech. Například elegantně zahalených dekoltech jemnou krajkou, které působí velmi půvabně. U některých modelů přechází až do krajkových rukávků. Jiné zase zdobí krajkové pásky a krajkové lemy, které vypadají fantasticky u spodního okraje svatební sukně.

Druhým trendním materiálem je kvalitní jemný tyl, který v kombinaci s krajkou jí dává nádhernou možnost vyniknout. Tyl je nádherný především u bohatých modelů a perfektně vypadá na dlouhých sukních, ale i u krátkých modelů, kterých také přibývá.

Letošnímu roku bude vévodit klasická barevnost svatebních šatů a to v tónech jemné čisté bílé a elegantních tónech ivory. Ovšem pro ty z Vás, které se nebojí výrazných detailů a kombinací barev. Módní kombinací roku a doplnění klasických barev jsou tóny mentolové, námořnické, korálové, svítivě růžové, fuchsiové a opět se vrací i bílo černá kombinace.

Co se týká módních střihů pro letošní rok. Vychází ze dvou základních a to úzkého, jednoduchého střihu, který se rozšiřuje od kolen. Druhým typem jsou bohaté šaty s různou délkou korzetu, která ale povětšinou končí na bokách nevěsty. Ovšem nezapomínejme na to, že každé z nás lahodí jiný typ střihu a proto vybírejte svatební šaty především podle svého citu.

Důležitým doplňkem každé nevěsty je svatební závoj a přízdoby do vlasů. U svatebních závojů se opět opakuje trend krajky, který je ve střihu závoje umístěn po obvodu celého lemu závoje. Velmi módní jsou dlouhé až tří metrové závoje. Závoj je sice nádherným podtržením celkového vzhledu nevěsty, ale ne každá nevěsta se s ním cítí dobře. Pro ty z Vás, se doporučují živé i textilní květy do vlasů, štrasové doplňky, ale i síťky, které krásně vypadají k hladkým drdolům.

Témata: Zdraví, Šaty, korzet, Ivor, Krajka, Foto, Druhý typ, Nejkrásnější, Strašov, Nejnovější trend, Fotogalerie, Svatební šaty, NEJ, Rok, Boka, Nevěsta, Zdraví na Heureka.cz