Maminka.czZajímavosti

Muži předtím a potom, co se stali otci. Ty výrazy musíte vidět!

redakce 20.  4.  2018
Fotograf Tom Oldham, který žije v Londýně, zachytil ve svých snímcích měnící se emoce ve tvářích mužů předtím a poté, co se stali otci.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Není pochyb o tom, že muži to mají u porodu mnohem jednodušší než ženy. Ovšem i oni prožívají emoce spojené s novou rolí.

Známý fotograf Tom Oldham proto vytvořil fotografickou sérii mužů bezprostředně před a po narození dítěte, ve které zachytil nejen nervy, ale také štěstí a úlevu poté, co se stali otci.

Oldham strávil v porodnici Fakultní nemocnice Lewisham 72 hodin, kdy se setkal s několika muži, kteří čekali na to, až jejich partnerka porodí. Jedním z fotografovaných mužů byl také čtyřiatřicetiletý Toan Lam, manažer rodinného kosmetického salónu, který se sám narodil ve stejné nemocnici.

„Když se narodil můj syn, tak se můj pohled na svět hned změnil. Věděl jsem, že budu vždy po jeho boku na cestě životem, abych ho viděl růst,“ řekl Toan v rozhovoru pro deník Independent.

Podívejte se do galerie na fotky a napište nám, jak váš partner prožíval narození potomka.

VIDEO: Neuvěříte, jak se tvářil tenhle otec u porodu. Neudržíte se smíchy

Deset důvodů proč mít otce u porodu
Madonin komplex: Aneb byl u porodu a teď odmítá sex
Témata: Porod, Zajímavosti, Nová role, Londýn, Narození, Výraz, Vid, Fotograf, Fakultní nemocnice, Emoce, Muž, Otec, Madonin