Gábina (35): Manžel chce sex denně. Mně to stačí jednou za měsíc

??? 7. 10. 2012 10:07
Naprosto chapu Vase pocity. Deti mam, takze vim, o cem je zivot. S pritelem se milujeme jednou za mesic a mne je to malo. Kazdy den bych to taky nechtela. Jak pisete, dvakrat tydne ideal. Clovek chce to, co nema. Plati to jak v posteli, tak v pocasi. Kdyz je vedro, chceme zimu a naopak. Rozhodne nejste v lehke situaci.
??? 8. 10. 2012 17:10
Tak jsem muž a řeknu jen jedno. Cožpak to je jen o milování? Já sice sex miluji ale dokážu partnerku plně pochopit a pokud nemá náladu nebo chuť tak se prostě přece nic neděje. Hlavně se musí ve vztahu o tom mluvit. Pokud chlap nechce pochopit že nemůže být pořád po jeho tak je to zlé.
blb22 9. 11. 2016 00:52
To je pravda já takhle manželku chápu dva roky.
A dva roky o tom mluvíme.
Miluji manželku a miluji sex.
Třeba jednou .........
Vladimír 28. 12. 2018 08:31
Jsi submisivní moula.
Milka 8. 10. 2012 17:14
Chápu Vás moc dobře a obdivuji že i když na to nemáte chuť sama od sebe jdete do toho. Než se narodila dcerka, sexovaly jsme s manželem tak nějak normálně, ani ne často, ani ne málo, tak jednou dvakrát týdně asi...Po porodu jsem o sex ztratila zájem a bohužel jaksi i manžel. Sexujeme tak jednou za dva měsíce a já pořád přemýšlím o tom, zda je to normální Manžel je workoholik co pořád pracuje, celý den v práci a ikdyž už je doma, pořád sedí u počítače, já s dcerkou přes den doma sama a večer u telky Když se o tom bavíme s manželem, říká že je chyba jen na mé straně, že já to nechci...ano, nemám bohužel sama od sebe tu potřebu a manželovi by se naopak líbilo, kdybych s tím za ním přicházela já...Neumím se do toho přinutit, takže to pak je opravdu jen párkrát do rokaOn s tím za mnou taky nepřijde...takže jsme spíš na jakémsi mrtvém bodě
j)Jitka 19. 2. 2018 00:46
Kde berete jistotu,že je v práci celej den a,že když je doma u počítače,že pracuje?Vubec bych se nedivila,kdyby byl s jinou ženou
Radim 21. 2. 2018 23:19
Taky též, jak někdo tady nevěřím podle průběhu, že je manžel pořád v práci, pokud říká, že je chyba jen na Vaší straně, taky to může znamenat, že se již zařídil po svém, když doma vyslyšen nebyl. A asi již velmi brzo udělám totéž, neboť už mě opravdu dochází trpělivost. Člověk dojde unaven z práce, snaží se i přesto pomáhat doma a odreagování tak jednou 2x za měsíc. Jak to asi dělali naši dědečci a babičky, když měli 7 dětí apod??? Ti unavení nebyli, z celodenní dřiny na poli???? Pak se diví, že si chlap najde jinou? Já už tedy ne.
Vladimír 28. 12. 2018 08:31
Přesně!
Milan 22. 1. 2019 10:24
Jo, já to taky vyřešil milenkou a všichni jsme spokojeni: já, manželka i milenka.
Ivo 22. 1. 2019 20:59
Souhlasím , je to o dohodě , může to takhle bezvadně fungovat a nikdo se nemusí cítit ukřivděný .
Ilona 14. 9. 2019 12:25
A co Vaše svědomí, Milane ? ... Není lepší si o tom promluvit ? Mimochodem manžel se jmenuje také Milan. A před měsícem jsem odhalila jeho nevěru s kolegyní na pracovišti. Nepřeji Vaší manželce zažít tu bolest a ponížení, to zklamání ..... po 34. letech společného manželství jako jsem zažila já.
Michal 27. 1. 2020 20:30
Nekdy ale mluveni nepomaha, zena si mysli ze je to tak v poradku a nema snahu nic na tom menit. Muz se muze snazit, delat kompromisy a stejne nic. V podstate ho k nevere dotlaci a pak se divi.
Alena 11. 8. 2020 11:54
Milane a ta tvoje manželka si to honí sama nebo je teplá, frigidní či co? Já vypadám dost dobře a právě naopak mám trvale problém s tím, že mě nechtějí dát právě chlapi. Maximálně jednou za měsíc. Jsou normální, zdravá, nekouřím, nepiji, sportuji, tudíž i normálně nadržená. Naopak mám pocit, že buď chlapi jsou frigidní nebo mají blbý vkus.
LenkaNat 8. 10. 2012 17:44
Při čtení tohoto článku jsem si připadala,jako by mi někdo mluvil z duše.Jsem na tom úplně stejně.Muž má chuť pořád,ja vůbec.Občas se překonám,zatnu zuby a vydržím to,ale nic z toho nemám.Dělám to vlastně jen pro klid v rodině.Naše hádky se totiž motají jen okolo sexu.Chtěla bych na tom něco změnit,ale nevím jak?
Vladimír 28. 12. 2018 08:33
Prospělo by, kdyby si manžel našel nějakou krásnou mladou milenku. Přece nebude trpět vedle frigidní sobecké nány.
David 25. 10. 2019 13:58
Treba je to prilis videt na Vasem vykonu. A on se porad snazi, aby to jednou bylo dobry. Zkuste jednou prevzit iniciativu. Jednou sama zacit a snazit se, aby si to uzil. Pak si o tom promluvte. Treba se dohodnete na rozumnem kompromisu a treba se Vam to taky zase zacne libit.
??? 8. 10. 2012 17:47
Možná by nebylo od věci, kdyby domácnost převzal muž a žena chodila jen do zaměstnání. Bohužel s tímto taky bojuju a není mi přáno... Držím palce ať to dobře dopadne...
yohanna 8. 10. 2012 21:10
Ježíš jak Vás chápu.. děti mám tedy zatím malinké, ale jsou od sebe 15 měsíců, dva kluci. První raubíř, druhý přísavka. mladšímu bude 13 měsíců. Co se sexu týče, mám už obavu, že navěky zůstanu frigidní. manžel by také chtěl, ale já prostě nemůžu, co se toho týče, jsem úplně mrtvá. Sex máme svátečně, tak jednou za půl roku. Uvědomuji si, jak je to příšerné, ale zatím s tím nejsem schopná nic udělat, jen se třeba poradím u odborníků a uvidíme. Obávám se ale toho, že mi řeknou, že je to normální. Hlava by chtěla, aby bylo vše v pořádku, ale nejde to zařídit. Je to tak nepříjemné a již nejsem schopná dosáhnout orgasmu.. Na jednu stranu si říkám, že by to třeba chtělo trénink, ale na druhou stranu zase není dobré se do toho nutit, přemáhat se, pak je to začarovaný kruh a třeba si to znechutím tak, že pak opravdu nebudu schopná žít normální sexuální život. Tak babo raď.. Ale aspoň víme, že v tom nejsme samy..
David 25. 10. 2019 14:00
Vim, ze uz to nepisi pro Vas, ze reaguji na mnoho let stary prispevek. Ale treba je nekdo ve stejne situaci ted. Ne, neni to normalni. Takovy vztah fungovat nebude. Pokud to nejste schopni vyresit sami (spolu), k odbornikum chvatejte, nez bude pozde.
Poldyna 8. 10. 2012 22:19
Obdivuji, že se k tomu odhodláte clamp . To u nás je to naopak, já bych chtěla ale přítel nemá náladu... Chápu ho do jisté míry, chodí do práce- je unaven, mají v práci vedro a tak podobně ale jako každá maminka jsem také zapřažená od rána do večera a jednou za dva měsíce je pro mě opravdu málo. Nenutím ho, pokud nechce, pořídila jsem si umělého kamaráda na baterky což se mu nelíbilo ale po vysvětlení, že je to lepší než běhat za jiným, je náš vztah téměř dokonalý...
Ive 18. 2. 2018 22:49
Jo, to znám. Taky jsem manžela pořád "otravovala" se sexem. On nechtěl. Nakonec mě přestalo bavit to věčné doprošování. Nakonec to skončilo u sexu tak 6x za rok. Jako by neměl potřebu. No, potřebu měl, ale ne doma. Našel si jinou, rozvedli jsme se a bylo to.
V. 11. 10. 2012 10:33
Tento článek i když to nemám ve zvyku jsem si přečetl podrobně, protože naše manželství trpí stejným problémem. Máme dvouletou dceru. Před porodem to bylo jinak... Řekl bych střídmě minimálně co druhý den, teď jsem rád když je to jednou týdně. Manželka se snaží,ale už jen ten fakt že se musí nutit mi je nepříjemný. Společnému soužití to taky na pohodě moc nepřidává a na problém v sexu se nabalují ty ostatní. Vyrovnat se s faktem že to je jinak je pro muže velmi těžké a chápat že žena po porodu prostě nemá chuť je ještě těžší. Ale co s tím? Řekněte mi jaké máme možnosti,pokud nechceme chodit za jinýma ,nebo si ho leštit dvakrát denně? Jiná žena na vašem místě,jak jste napsala výše, by spokojená nebyla! Takových co jsou sexuchtivé stále je málo,spíše čím více si čtu ty články,tím víc mi dochází že to jiné nebude... :'( A to mi do 35 chybí ještě 7 let.
anonym 12. 10. 2012 15:20
V Luhačovicích po jednom PROSPANÉM dni to šlo? Tak to možná půjde i doma, ale musí se i doma více spát...
víla luční 16. 10. 2012 11:29
U nás podobně. Ale zjistila jsem, že to má co dělat se spokojeností s postavou: když se cítím trochu "zhublá" (třeba po túře apod.), hned se cítím líp a chce se mi víc sexovat. A to mluvím jen o svém niterním pocitu, pro mého muže jsem žádoucí asi furt, ten nějaké kilo sem kilo tam nezaznamená. Ale já právě JO a o tom to je.
??? 3. 2. 2013 20:19
Je fakt, že ani já po porodu neměla chuť na sex. Žena na mateřské dovolené je zkrátka večer totálně vyčerpaná (samozřejmě, pokud se dětem i domácnosti pořádně věnuje). Pokud ale má partner-muž takovou chuť a tolik sil, ať také pomáhá v domácnosti. Nemusíme přece všechno dělat samy. Vysvětlete mu, jak a s čím má pomáhat, aby vám jako maminkám zbyl také čas na sebe samotné. Abyste si mohly zajít posedět třeba za kamarádkou, nebo na hodinu aerobiku, nebo si zaplavat, zajezdit na kole, prostě co vás baví, a nebo si odpočinout třeba jen u knížky. Snad mu to za ten pěkný večer bude stát. Pokud ne, tak je to na pováženou. Z vlastní zkušenosti totiž vím, že muži MAJÍ ČAS na své kamarády nebo koníčky, ale když mají třeba uvařit večeři, je to problém. Že to neumí? Ať se to naučí, žádný učený z nebe nespadl, ani my ženy ne. Jen pozor na způsob, jakým ho požádáte. Budeme-li na ně štěkat, asi nepochodíme.
ja 17. 2. 2018 12:03
Maminky v něčem mate pravdu že muži maji pomoci v domacnosti ale sex je třeba tak 2x 3x tydně ale vim že 2x stači protože se stane že žena sve dny potřebuje po muži mam bolesti starej se o děti a domacnost atd a že jde do koupelny se vytřepat tak je to poniženi pro ženu jak chlap se zastanu žen? Děvuchy nedejtese? On za druhou ženou nepujde protože by moh pohořet? Hlavu vzhuru pa tleskání ó bóže
Max 17. 2. 2018 12:22
Zdravím vás, jsem sice muž ale v celku rozumím tomu o čem mluvíte. I u nás se frekvence měnila a vzhledem k problémovému těhotenství a především psychické změně mé manželky v těhotenství na čas i úplně zastavila. Došlo v podstatě k odcizení a vše už spělo k rozvodu. Dokonce už byly na obzoru i jiní partneři.
Nakonec jsme to ustáli a už prožíváme i nějaký ten sexík . Problém je s časem a vytížením, každopádně tělo i hlava by chtěla a to nejen u mě, ale i u manželky. \Kolikrát si píšeme jak na to večer hupsnem, ale pak zvítězí celodenní únava nebo nějaký průšvih a my jsme rádi, že se v klidu vyspíme. A když už to vypadá, že by to přece jen vyšlo, ozve se ten náš malý kazišuk buď, že ho něco bolí nebo nemůže spát, či si prostě rovnou vleze mezi nás.
Věřím, že až bude větší, tak se to změní. Svou ženu stále miluji a toužím po ní. Navíc se snažím, aby si to užívala i ona. Sex bez orgasmu pro ni, by byla má špatná vizitka. Já přicházím na řadu vždy až po ní, protože mi chlapi to máme jednodušší.
Každopádně zatím, frekvence víc než jednou za 14 dní je úspěch.
Pokud se však týče stěžovatelky, je to trochu zvláštní. Jedna z vás tu píše o mateřské. A ano ta je náročná, to chápu, ale stěžovatelka píše, že od posledního porodu již uteklo 7 let. Tak to už normální není. Zkuste se střízlivě podívat na to, jestli je opravdu příčina jen v únavě. Pak tedy zkuste upravit svůj režim a zapojte i manžela a řekněte mu proč. Upřímně, mladšímu dítěti je teď šest nebo osm, nemyslím si, že již potřebuje stejnou péči jako batole. Hlídání se dá i zaplatit, popřemýšlejte o letních táborech atd. Zkuste hračky, změnu prostředí, cokoliv.
Otázka zní, zda problémem není i něco jiného, vás ženy dokáže rozhodit i něco jiného a odráží se to i v sexu.
Nicméně, pokud s tím něco neuděláte a váš muž je tak náruživý jak píšete, což jste asi viděla již dříve, tak mu dlouho samoobsluha nevydrží. Stejně tak předstírání a nucení se "do toho" je na vás poznat a většina normálních chlapů to nejen neocení, ale spíše je to znechutí. Nakonec k vám pocítí odpor a pokud je jen trochu k světu a někde v jeho okolí je nějaká "přítulná koketa", tak se zařídí jinde a nakonec z vás může být i rozvedená paní!
Každopádně to, že je večer doma, není vůbec žádná jistota. Na sex vám stačí i hoďka, dvě a nikdo nepodvádí tak, aby se na to přišlo!
Hodně zdaru.
... 17. 2. 2018 22:35
Je to v hlavě. Až se budu moct cítit jako žena, manželka, milenka, dojde i na sex.
Dokud se cítím jako kuchařka, uklízečka a kojná, tak bohužel. Žhnoucí pohledy už vážně nezvládám. Prostě je nemám v popisu práce.
Muž 18. 2. 2018 22:30
Já nevím, ale jakoby to psala moje stará... Tak ti tedy vzkazuji, že pět let jsem to vydržel, ale teď už si vážně zajdu za sousedkou.
Alena 11. 8. 2020 11:59
Muži, tak to tě obdivuji. Já vypadám maximálně dobře, štíhlá, atletická postava, souměrná, v pohodě, velmi skromná....a myslíš, že po mě chlapi šílí? jeden to chtěl po mě jednou za půl roku, druhý mi řekl, že jsem moc nadržena, když mi to neudělal ani jednou za měsíc a ten poslední taky. hlavně že byli natřeseni na kdejakou zrůdu, která po nich vytáhla peníze. já bych mohla furt a mě nechce trvale nikdo. jakože by nějaký soused, řekl, pojď rozdáme si to...jsem ještě nezažila. naopak mě udávají na úřady, policii a mstí se mi, že se mám finančně lépe a umím si vše zařídit. mimochodem, ta tvoje stará asi musí být zhulená alkoholička nebo lesba, v tom první případě jde libido totálně ke dnu. chce to zdravý životní styl.
mx83 19. 2. 2018 00:21
Že se cítíte jako kuchařka, uklízečka a kojná, to je dost chabá výmluva na to, proč se vyhýbáte sexu. Jak se má cítit Váš muž? Jako nástroj pro vydělávání peněz, nástroj pro opravu poruch v domácnosti, nástroj pro udržování auta v provozu, nástroj pro opravy všeho, co se během dne v domácnosti rozbije? Všichni máme nějaké starosti - jak ženy, tak muži. Jen někdo je tak sebestředný, že starosti toho druhého nevnímá a cítí se v roli toho chudáčka, kterému všichni křivdí. Úplně bytostně nesnáším výčitky typu: "postarej se o děti, aspoň zprávy bych ráda viděla". Chlap vypadne z domu hodinu před tím, než jeho drahá polovička vstane. Jde do práce, zatím co jeho drahá polovička ještě spí. Pak si užívá nervy v práci, přijde domů, vezme děti na procházku, jde si s dětmi hrát, udělá nejnutnější okolo domu a na zahradě, sedne si k večeři a hned je za sobce, co se celý den válí a neví, jaká pakárna to je být doma. Mezi tím si vyslechne, co říkali v Sama doma, jak dopadla Ulice, Co bylo v doktorovi z hor a dalších 10 seriálech. Pak si vyslechne, jak je jeho drahá polovička utahaná, že se celý den nezastavila a že sex nebude. Nakonec jde drahá polovička spát, zatím, co muž ještě dodělává resty do práce. Kdo že by to měl být unavený a neměl by mít chuť na sex?
Aneta 20. 2. 2018 06:14
Je mi Vás líto, že musíte chodit s dětmi na procházku, nevím, jak si manželka může dovolit to po Vás chtít..
Většina žen v ČR pracuje a doma jsou s dětmi pouze 2-3 roky mateřské, pak se vrací do práce (a zkrácený úvazek u nás zaměstnavatelé nedávají). Takže žena běží po práci ještě nakoupit, vyzvedne děti, chystá večeři (případně svačiny na další den), v mezičase vypere, vyžehlí, dohlédne na to, aby se školou povinné děti učily (nebo se učí s nimi), uklidí to nejnutnější - tohle jsou věci, které je nutné udělat každý den a muži je prostě odmítají dělat, protože to je ženské práce.
Nevím, jak to vypadá u Vás, ale ve většině domácností se denně věci nerozbíjejí (mimochodem, moderní spotřebiče jsou stejně opravitelné pouze v autorizovaných servisech) a jakou kraksnou jezdíte, že vyžaduje každodenní péči.
Jinými slovy, do práce chodí a peníze vydělávají oba, ale žena má navíc spoustu každodenních povinností, které muž nevidí, protože je nikdy nedělal (nejdřív na to měl mama-servis, pak manželka-servis) a muž má holt dvakrát do měsíce zařídí něco technického..
P. 21. 2. 2018 06:03
Myslím, že jste nepochopila, co se snažil pisatel, na kterého reagujete, do diskuse přinést.
Je to hodně zjednodušený pohled na věc ze strany muže, který říká, že pro svojí ženu, matku svých dětí, udělá vše proto, aby byla méně vytížená, aby byla více v poho, a ano, doufá, že si na něj po těch všech seriálech a jiných věcech, které ji "zaměstnávají", najde čas i na něj, a nemusí jít nutně o sex.
Toho muže jeho žena nenutí, aby chodil na procházky s dětmi, neříká mu, aby chodil do práce každý den, přestože by se mu líbil zkrácený úvazek, ale to by té rodině asi chyběly penízky, protože je jeho paní na mateřské nebo jsou obecně platy žen nižší (což teda nechápu proč ty ženy za stejnou práci a nasazení tam ještě pracují). Ten muž to dělá přeci pro Ni ...
Proč většina žen je na mateřské 2-3 roky, jak píšete, taky nechápu (že by zase ty peníze...), přestože stát dává možnost a finance na 4 roky mateřské, aby své děti nemusely strkat do jeslí, a řádně se jim věnovaly.
Nevím jak to vypadá u Vás, jaké ho máte doma pána, ale většina dnešních otců běžně svým ženám pomáhá s dětmi i domácnosti, takže žádný manželka-servis se nekoná. Je pravdou, že když partnera raději "přeskočíte" a práci doma uděláte sama se slovy, že mu to bude trvat dvakrát tolik času než Vám, nebo že to uděláte raději sama - nejlépe, tak si tyto činnosti muž prostě neosvojí. A protože je mu předhazováno, že je to "ženská práce", tak je to pro uzavřená věc...
Co vy na to, Aneto?
valery 19. 2. 2018 01:17
tak my nemáme sex už pár let...nejdřív manžel celý život vysedával v hospodě, až se mi to zprotivilo, jen jsem viděla krhavé oči, tak jsem začala chodit spát dřív nebo naopak jsem čekala až usne.Myslel si, že mám milence a nemohl pochopit, že zádrhel je v pití.Za mlada jsme měli sex pořád a on byl naopak ten, co byl někdy unavený.Vždy jsme na to hupli bez cirátů, jenže v přechodu mě předehra začala chybět, už to nebylo takové, prostě to nešlo s tím pitím.
Vždy mi udělal strašnou scénu, klidně několikahodinovou v noci, a pak zase na mě sahal...byla jsem jen uzlíček nervů, kdy na mě opilý sáhne.
Nakonec jsem potkala někoho, s kým jsem se sblížila-a když to prasklo, manžel hledal milenky a několik jich měl, ač zapíral, jenže já to poznala,a jelikož jsem cítila vinu, předstírala jsem, že o ničem nevím.
Dnes jsem v důchodu a žijeme spolu normálně, ale bez sexu a nic nezkoušíme. mě to vyhovuje, jen si říkám, jestli jemu, možná semtam s někým něco má, ale protože je jen doma a v práci, tak spíš ne, je mi to záhadou.Taky nás potkalo nějaké rodinné neštěstí, tak nás to asi stmelilo, nevím. Nikdy bych neřekla, že mě sex někdy nebude bavit.
Andrea 19. 2. 2018 23:45
Na to musí být dva lidé, aby měli spolu harmonický vztah. Mě facunije, že muži jednou za čas uklidí, nebo udělají domácí činnost, očekávají hned poděkování od ženy. Vždyť je to samozřejmost, pokud chce žít spořádaně, málokdo ženu pochválí,je to bráno jako samozřejmost, to samé platí o dětech, o děti se mají starat oba dva rodiče. Jde o to, aby se dva lidé sehrâli ujmuli se role domácnosti a dětí, a brali to jako samozřejmost. Pak nastane zlatá odměna, že se budou na sebe těšit a mít volnou chvíli třeba na sex. Zkrátka je to o domluvě dvou lidí, tolerance, důvěra a komunikace. Nemá smysl se předhánět , kdo dělá víc, hádat se zbytečně. My ženy si to děláme tolikrát samy, že nechceme, aby nám umyli nádobí, protože to pořádně neumyjí, nebo nám špatně pověsí prádlo. Nakonec máte domácnost celou na starost a jste unavené. Vím, že trpělivost je moudrá, stačí ukázat co a jak a po páté to zvládnou. Zkrátka spolu komunikujte a nakonec přijdete na to, co vám vyhovuje, abyste měli I čas pro sebe.
M 20. 2. 2018 22:48
Jak to tady čtu, je to všude podobný - když říkáte po porodu- nemůžou za to hormony ? A nepomohla by třeba antikoncepce?
Pak si ještě myslím, že by bylo dobré, pakliže chcete tuto situaci změnit, změnit toho víc - opravdu se pokusit někam vyrazit na víkend, podniknout něco společně, vypadnout mezi lidi, nebo jen jít jako rodina i s dětmi do kina...
A podívejte se pořádně na svůj protějšek a naučte se ho znovu milovat, určitě se tolik nezměnil od doby, kdy jste si ho kdysi zamilovali.
Hodně štěstí!
Hanny 16. 7. 2018 22:53
Tak jsem z toho jelen, byla jsem rada ze muj manzel je zavislak na sexu rok po svadbe to omezoval ,nahle z toho byl z jeho strany sex max 5x do roka,potom jeste mene ,behem poslednich tri let sex jenom 2x tak mi panove povezte co mam delat nejsem typ co ma manzela a k tomu milence ja ani nevim jestli ho jeste miluju protoze svym nezajmem o me / ani zadne pohlazeni, fyzicky kontakt 2x denne kamaradska pusa,nema potrebu se me dotykat nic.../je jako kus ledu...jsme spolu sedmact let manzele a ja tise trpim...nedavno uz jsem mu to vsechno rekla od plic,zadna zmena ,chova se naprosto stejne nezucastnene jako bych nic nerekla...pred manzelstvim sex super....
Ivo 22. 1. 2019 21:21
To je strašné složité , byl jsem ženatý a ubíralo se to podobným směrem , potom taky hypotéka , práce , moje záliby , žena byla schopná , byli jsme partneři rovnocenní a vytrácel se sex. Rozvedli jsme se protože jsme bojovali o moc doma , nehádali jsme se to ne. Ačkoliv jsem původně byl pro rovnocenné partnerství tak jsem to přehodnotil , chlap má být chlap a ženská má být ženská , zkrátka odvěké role muže a ženy , nic jiného moc dobře nefunguje. Nyní máme jiné role , já se starám aby bylo doma teplo a co jíst , žena se stará o domácnost i o mě a sex je na mé inicativě.My chlapi máme rádi když trochu dobýváme a žena má taky svou roli kterou musí hrát .Sex je přece koření života .Ženská musí dělat trochu drahoty , klidně i naoko , abychom my kluci měli pocit dobyvatele , úspěšného dobyvatele.
Jarek 12. 10. 2018 23:39
Take jsme se milovali i dvakrat denne. Mame dvojcata. Ed jim j 7let. Zena na sex moc chut nema a sex mame max 1 za mesic. Stacilo by mi 3 tydne,ale ne. Tolikrat rekne ze myslim je na to jedno. Nevim proc to rika jednou za mesic j dost malo. Uz nevim co mam delat.
Tonik Vondatra 19. 10. 2018 23:54
Zeny poradte!

Je mi 36, ziju se zenou uz 5 let. Mame dve male deti jedno 5 let a jedno 2,5. Zena je na materske uz 5 let (ocividne). Mame uklizecku, zena nemusi doma nic delat, starsi dcera chodi do skolky a zena je doma se synem. Cele dny jen sedi u serialu, hraje hry nebo si hraje se synem. Ja vodim dite do skolky, na krouzky, varim, pripravuji veceri a davam ji porad volno aby se uvolnila. Sam take chodim ven s kamarady. Spat se mnou nechce, tvrdi ze je unavena. Z ceho? Nechapu! Ma vsechno, financne zajistim celou rodinu vice nez nadstandartne. Ma auto, penize, volny cas i moji pozornost vsechno. Jsem zoufaly, nevim co s tim. Spat se mnou chce jen opila, nebo vubec. Neustale se mnou diskutuje a hada se. Kdyz se chci o cemkoliv bavit a problem resit otoci se a rekne ze jen hledam problemy a ze je vse v poradku. Zenu miluji, ale nevim jestli tohle vydrzim dlouho. Musi se to zmenit.
V. 8. 11. 2018 20:24
Nejsem žena, ale zato ty jsi vůl. Ženuška je zlatokopka a ty máš klapky na očích. Kopní jí do zadku dřív, než to udělá ona tobě.
V 2. 1. 2020 00:02
Ta paní vás nemá doopravdy ráda,já mít takový komfort,tak si užívám s mužem,jako před dětmi. Bohužel jsem od rána do večera zaměstnaná dětmi a úklidem a prací kolem domu,že jsem ráda,že ve 20:00 mužů jít spát. Muž mi pomůže jen s vencenim psa,občas si s dětmi pohraje a namaluje obrázky. Večeři mi za 5 let udělal tak 10krát a s úklidem pomohl tak 20krat. Přesto zvladam všechno sama a miluju ho. Jen on pořád tlačí na každodenní sex a já mám sílu jen 1 týdne... Maximálně....Každý to máme nějak.....ale tu Vaši chudinku "upracovanou" bych vypakovala do 24 hodin. Nebo ať se kouká změnit. Já mít takový servis,jsem s mužem aspoň 3krat do týdne.....
Lakeisha 17. 7. 2019 04:45
Jsem zde, abych řekl světu dobrých děl Velkého dr. WEALHYho. Jmenuji se Lakeisha jsem z Velké Británie a toto svědectví stojí za to sdílet. Můj muž mě a mé děti opustil na 14 měsíců. Pro mě to nebylo tak snadné. Obrátil jsem se na tolik kouzelnických koleček, kteří mě dělali o mé peníze, ale nic se nestalo. Miluji svého manžela tolik a já jsem neztratil naději a já jsem se snažil, dokud jsem se setkal s velkým Dr WEALHY, jak mu pomohl tolik lidí. Kontaktoval jsem ho a vysvětlil mu. Řekl mi, abych se nebál, že za 3 dny vrátí mého muže. Konzultoval své pravomoci a ujistil mě, že se nemusím obávat, že za 3 dny vrátí mého muže. Dělal svou práci a kouzlo a k mému největšímu překvapení přišel můj manžel třetí den, jak řekl Velký dr. WEALHY. Prosil mě o odpuštění a slíbil, že mě z žádného důvodu neopustí. Jsme šťastní a žijeme spolu jako jeden. Kontakt Skvělý Dr WEALHY nyní na: wealthylovespell@gmail.com a můžete ho také kontaktovat na jeho email wealthylovespell@gmail.com nebo na něm Whatsapp. + 2348105150446
Xy 4. 8. 2021 08:41
Jak to tady čtu tak sleduju že v tom nejsem sama. Žádnou dobrou kamarádku nemám které bych se svěřila. Můj manžel je naruzivy,sex chce nonstop. Mame ho 3x týdně, někdy více někdy méně. Já už půl roku poslouchám že sama od sebe nepřijdu, že se musí dožadovat pořád jen on,já přijdu málokdy. Jenže já přijdu kdyz nemáme sex po 4 nebo 5 dnech. Rikala jsem mu,že já ho nepotřebuju tak často jako on.a kdy za ním mám přijít když pořád chodí on? Nějak to nedokáže pochopit. Když nemám chuť a neprijdu tak je naštvaný a řeší to pivem.vymlouva se že nemůže spát proto si dava každý den pivo. A to mi k apetitu taky nepřidá což moc dobře ví. Sex po 5,6 pivech je s nim docela náročný a dlouhy. Nevím jak se s tím poprat a hledám chybu v sobě...
44