Maminka.czSlavné maminky

Gabriela Soukalová se dočkala holčičky, ta dostala hned dvě jména

Tereza Víchová 16.  9.  2021
Moderátorka a bývalá sportovkyně Gábina Soukalová se stala maminkou. Její holčička, o které byla dlouho přesvědčená, že to bude kluk, dostala jméno Isabela Gabriela Kadeřábková.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Šťastnou zprávu zveřejnila na svých sociálních sítích CNN Prima News, kde Gabriela moderuje pořad Showtime.

"Nějak se té naší malé pořád nechce ven, tak jsem se zatím zašla nechat rozmazlit," uvedla včera novopečená maminka na svém Instagramu. A jak je vidět, malá Isabelka asi čekala, až bude maminka o kus krásnější a jako Den P si vybrala právě dnešek.

VIDEO: Co prozradila Gabriela v těhotenství?

S Gabrielou jsme vám přinesli rozhovor v červnu, když vstupovala do poslední fáze těhotenství. Jak bude s partnerem Milošem malou princeznu vychovávat?

"Chci ji podporovat ve všem, co ji bude bavit a co bude dělat ráda. Pokud sama od sebe bude chtít dělat vrcholový sport, tak se jí v tom budu snažit pomoct. Pokud bude po mně, tak se ale nebojím, že by se jí do sportu dvakrát chtělo. Já jsem svůj osud měla daný rodiči a vím, jaké to bylo dělat něco, co jsem dělat vlastně vůbec nechtěla," uvedla Gabriela.

A co považuje Gabriela za nejdůležitější?

"Myslím, že základem je bezpodmínečná láska. Děti by podle mě měly už od malička od svých rodičů nebo nejbližšího okolí cítit lásku bez podmínek! Měly by vědět, že mají samy o sobě hodnotu právě takové, jaké jsou."

 
Témata: Těhotenství, Porod, Slavné maminky, Instagram, Moderátorka, Gabriela Soukalová, Dostal, Doc, Holčička, Dnešek, Den P, Maminka, Sportovkyně, Gábina Soukalová